ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Άργος Ορεστικό: Παραδόθηκαν οι δύο υπερσύγχρονες αίθουσες (γυμναστικής και εκδηλώσεων) του 4ου Δημοτικού Σχολείου(Βίντεο)

Αγαπητέ, Δήμαρχε, τώρα μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος!
Εύχομαι να συνεχίσετε την προσπάθειά σας για ένα Δήμο παραγωγικό, ισχυρό, αξιοκρατικό. Ένα Δήμο με περισσότερο φως!
Εξαιρετική δουλειά του έγκριτου  ειδησεογραφικού ιστότοπου Kastoria.news. 
Τα συγχαρητήριά μας στον Αναστάσιο Μιχαηλίδη, που επιμελήθηκε το σχετικό άρθρο.
"Κυνηγάτε" τα όνειρά σας... Καλή χρονιά!
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης 
Δάσκαλος


Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου παρέδωσε τα κλειδιά των δύο υπερσύγχρονων αιθουσών

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ανήμερα του χειμερινού ηλιοστασίου, ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου με τον Αντιδήμαρχο Θωμά Τρυφόπουλο, συνοδεύοντας τον Αϊ-Βασίλη, κατέφθασαν, εν μέσω επευφημιών, χειροκροτημάτων και άκρατου ενθουσιασμού, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού, για να μοιράσουν τα καθιερωμένα χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά.

Ο Αϊ-Βασίλης «αδύνατος»… τα δώρα του «παραφουσκωμένα»!!! Μέσα σ’ αυτά και το τρανότερο, που η παράδοσή του γέμισε την αυλή του σχολείου, με εκκωφαντική χαρά και λαχτάρα!

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου παρέδωσε τα κλειδιά των δύο υπερσύγχρονων αιθουσών (γυμναστικής και εκδηλώσεων) στη Διευθύντρια του σχολείου Δέσποινα Σπυροπούλου, η οποία, αμέσως μετά, τα παρέδωσε εκεί που ανήκουν… στον οραματιστή και ακούραστο εργάτη του έργου, στον πρώην Διευθυντή του Σχολείου, Λεωνίδα Οικονομίδη.

Οι δύο αίθουσες ολοκληρώνουν εν πολλοίς τις κτηριακές υποδομές του 4ου Δημοτικού Σχολείου και είναι πλέον πανέτοιμες, μετά από προσπάθειες δέκα χρόνων από τη διεκδίκησή τους μέχρι την ολοκλήρωση, αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, να υποδεχθούν τους μικρούς μαθητές και τις μικρές μαθήτριες του σχολείου.

Σχολείο, διά του Διευθυντή Λεωνίδα Οικονομίδη και Δήμος διά του Δημάρχου Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, ένωσαν τις δυνάμεις τους αποφασιστικά και, με πολλή δουλειά, κατάφεραν κάτι που αρχικά φάνταζε αδιανόητο!

Πρόσωπα αρωγοί στην προσπάθεια: Ο πρώην Διευθυντής Εκπαίδευσης Καστοριάς κ. Γεώργιος Μασλάρης, ο πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, ο Προϊστάμενος και οι Υπάλληλοι των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Άργους Ορεστικού κ.κ. Βασίλειος Δισλής (πολιτικός μηχανικός), Ζωή Κολυμπιώτη (αρχιτέκτονας), Νικόλαος Κοντόπουλος (τοπογράφος μηχανικός), Σταύρος Χαλκιάς (ηλεκτρολόγος μηχανολόγος), o μελετητής του έργου πολιτικός μηχανικός, Χρήστος Αντωνίου και οι ανάδοχοι του έργου με την υποδειγματική συνεργασία και συνέπειά τους, κ.κ. Παύλος Μιχαηλίδης και Ιωάννης Χατζησάββας, η Βουλευτής Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου και ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, για τη θετική τους στάση στη διεκδίκηση του έργου.


Παλαιότερη ανάρτησή μου  για το έργο ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Εγώ σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Είστε όλοι σας άξιοι!!!
Μιχαηλίδης Αναστάσιος