ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Άρχισαν οι εργασίες κατασκευής του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς


Μία ακόμη σχολική μονάδα στην ακριτική περιοχή μας θα αποκτήσει στέγη, αφού τόσο ο περιφερειάρχης Δημήτριος Σαββόπουλος όσο και ο Δήμαρχος Καστοριάς, αισιοδοξούν ότι το διδακτήριο του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς στην περιοχή «Φουντουκλή», θα είναι έτοιμο σε δύο χρόνια από σήμερα.

Το σπουδαίο αυτό έργο έχει προϋπολογισμό 3.200.000εκ. ευρώ, είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ και αναμένεται να ολοκληρωθεί, αν όλα πάνε καλά, σε δύο χρόνια.

Ο υπεύθυνος μηχανικός της κοινοπραξίας «Σαρακατσάνος ΑΤΕ και Σια Ο.Ε.» Γεώργιος Ριζόπουλος, ευελπιστεί ότι το διδακτήριο μπορεί να παραδοθεί και νωρίτερα, αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν και η χρηματοδότηση του έργου θα είναι συνεχής και απρόσκοπτη.

Με την κατασκευή του 10ου Δημοτικού Σχολείου θα αποσυμφορηθεί το 9ο Δημοτικό Σχολείο, στο διδακτήριο του οποίου σήμερα εκτός από το Δημοτικό, στεγάζονται νηπιαγωγεία, το ειδικό σχολείο και το ειδικό νηπιαγωγείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: