ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Λαφαζάνης: Η χώρα κυβερνιέται από το Χίλτον και όχι από το Μαξίμου


Το παρών στο Ειρηνοδικείο Αθήνας έδωσε σήμερα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας της Λαϊκής Ενότητας, που εξέφρασε την αντίθεσή της στους πλειστηριασμούς κατοικιών, οι οποίοι, για άλλη μια φορά, ματαιώθηκαν, όπως ανέφερε σε σχετική δήλωσή του ο γραμματέας της ΛΑΕ.
Σε δήλωσή του ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι «η χώρα δεν κυβερνιέται από το Μαξίμου. Το Μαξίμου εκτελεί. H χώρα κυβερνιέται από το Χίλτον, έδρα των “θεσμών” και άντρο μιας μεγάλης συνωμοσίας σε βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού».
Από το Χίλτον, πρόσθεσε, έχει αποφασισθεί η ληστεία και η αρπαγή των σπιτιών και της λαϊκής περιουσίας από τις τράπεζες, όσων βρίσκονται σε αδυναμία να πληρώσουν τις τοκογλυφικές δόσεις.
Επειδή όμως, σημείωσε ο κ. Λαφαζάνης, οι πλειστηριασμοί δεν μπορούν να περάσουν από τα Ειρηνοδικεία, γιατί συναντούν την αγωνιστική αντίσταση των πολιτών, μπαίνει στα προαπαιτούμενα η νομοθέτηση για την ηλεκτρονική διεξαγωγή της αρπαγής των σπιτιών.
Ωστόσο, είπε ο κ. Λαφαζάνης, οι πλειστηριασμοί, όπως δεν πέρασαν στα Ειρηνοδικεία, δεν πρόκειται να γίνουν και με ηλεκτρονικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: