ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Αισιοδοξία Μάνου για συνεργασία με  Μπακογιάννη

Ο Στέφανος Μάνος, απορρίπτει την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά και κάνει λόγο για "φλερτ" με τη ΔΗΣΥ, της Ντόρας Μπακογιάννη. Κατηγορεί, μάλιστα, τον αρχηγό της ΝΔ ότι διέλυσε τη κεντροδεξιά.
Σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ ο κ. Μάνος, εκτίμησε ότι τα δύο κόμματα θα καταφέρουν να συνεργαστούν, κάνοντας λόγο για ένα νέο διευρυμένο κόμμα, με καινούριο καταστατικό και μέλη, το οποίο θα αλλάξει το σκηνικό. "Θέλουμε να υπάρξει ένας ευρύτερος κεντρώος χώρος μαζί με την κεντροαριστερά," τόνισε στην Έλλη Στάη, ο πρώην υπουργός.

1 σχόλιο:

Papadamos Konstantinos είπε...

Αλλάζουν πολλά, φίλε μου! Εγώ επιμένω, o διαχωρισμός "δεξιός" και "αριστερός" είναι ξεπερασμένος, παρωχημένος. Από τη μια είμαστε εμείς όλοι που βιώνουμε μια "άσχημη" κατάσταση, κι από την άλλη, αυτοί οι λίγοι που, δυστυχώς, μας εκμεταλλεύονται και "περνάνε" υπέροχα... Αλήθεια, πότε θα βγει ο "σοσιαλιστής" Άκης από τη φυλακή; Γιατί δεν άκουσα ακόμα τίποτα για δήμευση της περιουσίας του; Πού είναι οι υπόλοιποι κλέφτες και απατεώνες που για χρόνια ρήμαζαν τον τόπο και μας οδήγησαν εδώ; Τι διλήμματα και "αριστερά" άλλοθι θα χρησιμοποιήσουν επιπλέον ο κύριος "Κωλοτούμπας" και ο κύριος "Σωτήρας" μας για να συνεχίσουν να κυβερνούν; Όχι, Λεωνίδα, αυτή η Ελλάδα δεν μας κάνει, δεν μας πείθει... Και το φως στο τούνελ που θέλουν να βλέπουν μερικοί είναι τα φώτα του τρένου που έρχεται από απέναντι και θα μας συντρίψει. Καλό Σαββατοκύριακο.