ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Οι συνάδελφοι Διευθυντές/Διευθύντριες, που φιλοδοξούν να "διοριστούν" μέλη υπηρεσιακών συμβουλίων, προλαβαίνουν δεν προλαβαίνουν να καταθέσουν αίτηση έως την Πέμπτη 20 Αυγούστου!

Θέσεις ευθύνης, που οι ενδιαφερόμενες/ενδιαφερόμενοι εκτός από διάθεση για προσφορά, απαιτείται να διαθέτουν ευμάθεια, γνώση, εμπειρία, σθένος, αποφασιστικότητα, συναδελφικότητα, ανθρωπιά και να μην άγονται και φέρονται...
Τέλος, μένω έκπληκτος με την "ιλιγγιώδη ταχύτητα" που εξελίσσονται οι εν λόγω διαδικασίες! Θα προλάβουν να ενημερωθούν οι συνάδελφοι, όπως προβλέπεται;
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος
dmaked.pde.sch.gr
Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, του περιφερειακού Διευθυντή Θεόδωρου Μαρδίρη

Κ α λ ο ύ μ ε 
Τους Διευθυντές/ντριες Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 31 του Ν.4713/2020 (ΦΕΚ 147/τ.Α΄/29-07-2020) και επιθυμούν να ορισθούν μέλη του οικείου Περιφερειακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε. ή Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) κατά περίπτωση, με θητεία που θα αρχίσει με τη συγκρότηση των συμβουλίων και θα λήξει την 31η Δεκεμβρίου 2020, να υποβάλλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκουν οργανικά. 
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει είναι Διευθυντές/ντριες Σχολικών Μονάδων, να υπηρετούν σε οργανική θέση στην περιφέρεια του Π.Υ.Σ.Π.Ε. ή Π.Υ.Σ.Δ.Ε. του οποίου θέλουν να οριστούν μέλη και να έχουν τουλάχιστον δεκαπενταετή (15ετή) εκπαιδευτική υπηρεσία. 
Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης Διευθυντές/ντριες Σχολικών Μονάδων, οι οποίοι έχουν ορισθεί ως επιπλέον μέλη, τακτικά και αναπληρωματικά, των εν λόγω συμβουλίων όταν κρίνονται θέματα επιλογής στελεχών εκπαίδευσης, βάσει της παρ. 1 του άρθρου 26 του Ν.4547/2018 (ΦΕΚ 102/τ. Α΄/12-06-2018). 
Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος (Υπόδειγμα 1) θα συνοδεύονται από σύντομο βιογραφικό σημείωμα και θα κατατεθούν στις οικείες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, από την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 έως και την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020. Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, εκπρόθεσμες αιτήσεις δε θα γίνονται δεκτές. 
Οι αρμόδιοι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα εκδώσουν βεβαίωση εκπαιδευτικής υπηρεσίας (Υπόδειγμα 2) για κάθε ενδιαφερόμενο, στην οποία θα βεβαιώνονται τα εξής στοιχεία: η οργανική του θέση, η θέση στην οποία υπηρετεί και η συνολική εκπαιδευτική του υπηρεσία, υπολογιζόμενη έως και 20 Αυγούστου 2020. 
Μετά από έλεγχο της συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων, οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα αποστείλουν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, φροντίζοντας να παραλειφθούν το αργότερο έως 21 Αυγούστου 2020, τα εξής: 
α) τις αιτήσεις που θα έχουν υποβληθεί μαζί με τα βιογραφικά σημειώματα των ενδιαφερομένων, 
β) τις προαναφερόμενες βεβαιώσεις εκπαιδευτικής υπηρεσίας και 
γ) τους συγκεντρωτικούς πίνακες με τους ενδιαφερόμενους (Υπόδειγμα 3)
Παρακαλούνται οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ενημερώσουν τους Διευθυντές Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αρμοδιότητάς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: