ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Τι δήλωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου για τους μισθούς των εκπαιδευτικών...

Συμπεριλαμβανομένων και των "τενεκέδων" Διευθυντών; 


Μιλώντας στο mega, η Δόμνα Μιχαηλίδου ανέφερε πως για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα προσλαμβάνονται περίπου 4.000 με 5.000 εκπαιδευτικοί ετησίως για την στελέχωση των σχολικών μονάδων.
Για τους μισθούς των στελεχών εκπαίδευσης (Διευθυντών) και των νεοδιοριζόμενων εκπαιδευτικών συμπλήρωσε, πως «τώρα έχουμε διορίσει διευθυντές. Οι διευθυντές διορίζονται κάθε τέσσερα χρόνια και κοιτάμε που μπορεί να υπάρχουν κενά. Μέχρι τώρα η πολιτεία δεν έχει θεραπεύσει το έξτρα κίνητρο που πρέπει να δώσει σε ένα δημόσιο λειτουργό για να γίνει διευθυντής σχολείου και να πάρει την ευθύνη πάνω του».
«Είναι προτεραιότητά μας να αυξήσουμε τους μισθούς των εκπαιδευτικών που μπαίνουν τώρα στην εκπαίδευση, αλλά και στις θέσεις ευθύνης, όπως αυτές των διευθυντών», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: