ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

 Άσμουσεν: “3.000 ευρώ ο μέσος μισθός στο ελληνικό δημόσιο"!

Αδιάβαστος ή "βαλτός" ήταν ο κ.Άσμουσεν, όταν χθες μιλώντας στο συνέδριο του Economist είπε ότι ο μέσος μισθός στο δημόσιο στην Ελλάδα φτάνει τα... 3.000 ευρώ!
 Αν ισχύει το πρώτο, άγνοια ή  έλλειψη σωστής ενημέρωσης φυσικά και δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που θα έπρεπε να γνωρίζει την πραγματική κατάσταση στην Ελλάδα.
Αν ισχύει το δεύτερο, ποιος τον καθοδηγεί ώστε να ξεσηκώνει τους ευρωπαίους πολίτες εναντίον των "προνομιούχων" Ελλήνων, που εδώ  και δυόμισι χρόνια ζουν τον εφιάλτη της εξαθλίωσης; 
Το σίγουρο είναι ότι και τα δύο είναι επικίνδυνα και ακόμη πιο επικίνδυνο είναι ότι κανείς, μέσα στην αίθουσα, δεν αντέδρασε. Προσωπικά πιστεύω ότι, ο συγκεκριμένος κύριος, ήταν "βαλτός" και καθοδηγούμενος, γιατί... η Ελλάς είναι μεγάλος πειρασμός. 
Πάντως, από τα στοιχεία της ΑΔΕΔΥ, προκύπτει ότι ένας υπάλληλος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με 17 χρόνια προϋπηρεσίας παίρνει 1.620 ευρώ, καθαρά το μήνα, ενώ ένας υπάλληλος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 1.151 ευρώ...
Σε αυτά, πρέπει βέβαια να προστεθούν άλλα 120 περίπου ευρώ, τα οποία πληρώνει ο προϋπολογισμός, για περίθαλψη και τα ασφαλιστικά ταμεία, (συντάξεις, επικουρικά, εφάπαξ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: