ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτο! Όταν αλλάζει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου, αλλάζει και ο λογότυπος!

Πάλι αλλάζουμε τις σφραγίδες και καμία από τις παλαιές δεν "κάνει". Σε δουλειά να βρισκόμαστε...Συνεχίζω να τις κρατώ και καμία δεν πετώ!!!

Από το 2007 έως και σήμερα, ο τίτλος του υπουργείου και ο λογότυπος άλλαξαν έξι φορές!!





Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για δεύτερη φορά από τον Γενάρη του 2015, αποφάσισε τη μετονομασία του, σε Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που αυτόματα σημαίνει κατασκευή νέων σφραγίδων με τη νέα ονομασία.
Έχουμε, λοιπόν, το υπουργείο Παιδείας, ή «Υπουργείο χάριν παιδιάς» που το είχε βαφτίσει ο Γ. Καλαϊτζής, το οποίο και παίζει με τα νεύρα εκπαιδευτικών, μαθητών και γονιών, αλλά και παιδεύει.

"Ριζική" αλλαγή όμως, είχαμε και στην πολιτική ηγεσία, με νέο υπουργό το Νικόλαο Φίλη, αναπληρώτρια τη Σία Αναγνωστοπούλου, υφυπουργό το Θεοδόση Πελεγρίνη και υφυπουργό έρευνας τον Κωνσταντίνο Φωτάκη.  
Η επιλογή αυτή του πρωθυπουργού, απέδειξε ότι η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου, απέτυχε παταγωδώς σε πολλαπλά επίπεδα να διαχειριστεί τα καυτά θέματα της παιδείας.
Προσωπικά δεν περιμένω από το καινούριο σχήμα θεαματικές αλλαγές στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: