ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Κ. Μητσοτάκης: «Η κυβερνητική πλειοψηφία θα καταρρεύσει από μόνη της»

lykavitos.gr
Γραμμή για μετωπική αντιπαράθεση της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.
Σε συνέντευξη του στην “Εφημερίδα των Συντακτών” αποσαφηνίζει παράλληλα, ότι δεν πρόκειται να παράσχει στην κυβέρνηση “συναίνεση αλά καρτ”, ενώ δηλώνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας “δεν είναι κατάλληλος για πρωθυπουργός”.
Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει στην θέση του ότι “η κυβέρνηση θα καταρρεύσει από μόνη της”.
Ως προς τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, η θέση του υποψηφίου προέδρου σε περίπτωση εκλογής του, θα είναι άνοιγμα προς το Κέντρο, ενώ όπως δηλώνει, ήδη έχει εκπονήσει ένα πρόγραμμα ανασυγκρότησης του κόμματος, διάρκειας 111 ημερών, το οποίο θα μπει άμεσα σε εφαρμογή. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, “την 1η Μαΐου θα είμαστε έτοιμοι”.
Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης καταθέτει την πεποίθηση του ότι σε λίγους μήνες η Νέα Δημοκρατία θα καταστεί “η εναλλακτική κυβερνητική λύση για την Ελλάδα”, καθώς και την βεβαιότητα του ότι το κόμμα θα κερδίσει τις επόμενες εθνικές εκλογές, “όποτε και αν αυτές γίνουν”.
Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο αποχωρήσεων από την ΝΔ και ιδιαίτερα από την δεξιά πτέρυγα του κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν το αποκλείει καθώς “θεωρητικά υπάρχει πάντα”, αλλά όπως αναφέρει “δεν με απασχολεί”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: