ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Σοκολάτα, η απολαυστική δύναμη της ομορφιάς

flowmagazine.gr
Ο καθένας αγαπά τη σοκολάτα. Η μυρωδιά της σοκολάτας προκαλεί απελευθέρωση χημικών ουσιών στον εγκέφαλο που παράγουν ένα παρόμοιο συναίσθημα όπως όταν κάποιος ερωτεύεται πρώτη φορά. Εκτός του ότι είναι μια αισθητική απόλαυση, η σοκολάτα περιέχει πάνω από 300 διαφορετικές ενώσεις μερικές από τις οποίες μπορεί να έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία και την ομορφιά.

Ειδικότερα, η θεοβρωμίνη, μια ουσία παρόμοια με την καφεΐνη αδυνατίζει, το μαγνήσιο, το κάλιο και το ασβέστιο έχουν μια ηρεμιστική επίδραση, μειώνοντας έτσι το άγχος και οι πολυφαινόλες είναι αντιοξειδωτικές ουσίες που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, υπεύθυνες για τη γήρανση των κυττάρων. Φανταστείτε όλα αυτά τα οφέλη που προκύπτουν από τις απολαύσεις της σοκολάτας και αφεθείτε στις ακόλουθες θεραπείες ομορφιάς.

Πίλινγκ: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκόνη σοκολάτας με γάλα και γιαούρτι για να κάνετε ένα σπιτικό scrub. Καθαρίζει το δέρμα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και το φωτίζει. Η σκόνη σοκολάτας μπορεί να αναμειχθεί με γάλα. Απλώστε το μείγμα στο βρεγμένο πρόσωπο και τον λαιμό. Κάντε πίλνγκ για 10 λεπτά δεξιόστροφα και αριστερόστροφα και στη συνέχεια αφήστε το για 5 λεπτά. Ξεπλύνετε με κρύο νερό.
Αντι-γήρανση: Σχεδόν κανείς δεν επιθυμεί τις λεπτές γραμμές που σχηματίζονται στο πρόσωπο. Η σοκολάτα ωφελεί το δέρμα ως προϊόν ομορφιάς κατά της γήρανσης. Οι μαύρες σοκολάτες μάλιστα έχουν φλαβονοειδή τα οποία αυξάνουν την ελαστικότητα του δέρματος και καταπολεμούν τη γήρανση. Λιώστε τη σοκολάτα γάλακτος και στη συνέχεια κάντε μασάζ στο πρόσωπο δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα για την πρόληψη του σχηματισμού των λεπτών γραμμών.

Λαμπερό δέρμα: Μπορείτε να αναμίξετε σκόνη κακάο με γάλα, μέλι και πλιγούρι βρώμης. Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο και τον λαιμό και το αφήνετε για 15-20 λεπτά. Ξεπλύνετε με κρύο νερό και αποκτήστε καθαρό και λαμπερό δέρμα σε λίγες μόλις εβδομάδες.

Detox δέρματος: Η σκόνη κακάο όταν αναμιγνύεται με καφεΐνη γίνεται το καλύτερο προϊόν ομορφιάς για το δέρμα. Κάντε μασάζ με αυτό το μείγμα για να απαλλαγείτε από τη λιπαρή και θαμπή όψη, καθώς έχει την ιδιότητα να ανοίγει τους πόρους του δέρματος και να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.

Μαύρισμα: Προστατέψτε το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες UV εφαρμόζοντας τη σοκολάτα. Αυτό το συστατικό ομορφιάς έχει φλαβονοειδή και αντιοξειδωτικά που μαλακώνουν το δέρμα, προλαμβάνουν τον πρόωρο αποχρωματισμό και το μαύρισμα.

Αυτά είναι μερικά από τα οφέλη της σοκολάτας για την ομορφιά σας. Θα δοκιμάσετε αυτό το πεντανόστιμο συστατικό ομορφιάς για την περιποίηση του δέρματος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: