ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Μετά τους/τις συζύγους, έρχεται η σειρά των παιδιών τους...


Οικογενειακή υπόθεση η διακυβέρνηση της χώρας!
Τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε! Κρατήστε και λίγο τα προσχήματα... Κυρία μου, μόνο ο δικός σας σύζυγος έχει προσόντα;

Απάντηση στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το διορισμό του συζύγου της στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Δημόσιας Επιχείρησης Ενεργειακών Επενδύσεων, έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη.
«Ο σύζυγός μου είναι άνθρωπος της επιστήμης, της κοινωνίας, έχει μία συγκεκριμένη επαγγελματική πορεία και αναγνωρίστηκε από τον υπουργό», ανέφερε η Χαρά Καφαντάρη.
Τις ενστάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης αλλά και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προκάλεσε ο διορισμός του Αργύρη Αργυρίου, ο οποίος είναι σύζυγος της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χαράς Καφαντάρη, στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Δημόσιας Επιχείρησης Ενεργειακών Επενδύσεων.
Οι ΑΝΕΛ διαφωνούν αλλά ψηφίζουν! Μιλάμε για μία τρέλα!!
Στην Επιτροπή Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφελείας και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης της Βουλής, ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ψήφισε μεν θετικά, ωστόσο εμφανίστηκε ενοχλημένος. «Σε αυτά τα ζητήματα, τα συγγενικά, πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί. Για τον κ. Αργυρίου υπάρχει θέμα» είπε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), Γιάννης Μανιάτης, έκανε λόγο για «σκανδαλώδη τρόπο στελέχωσης μιας εταιρείας – "φάντασμα" που δεν έχει αντικείμενο, δεν υπάρχει καταστατικό και οι αμοιβές των προτεινομένων του ΔΣ βρίσκονται έξω από το πλαφόν του δημοσίου».
«Δεν θα επέμενα στην σύσταση της εταιρείας. Φθάνουν οι υπάρχουσες δομές για την παρακολούθηση και εκτέλεση των ενεργειακών σχεδίων. Πρέπει να κάνετε αυτή την οπισθοχώρηση. Δεν είναι πρώτης προτεραιότητας για την Ελλάδα να κάνει εταιρία για ένα έργο που δεν υπάρχει», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης.
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης επιχείρησε να δικαιολογήσει την ενεργοποίηση της εταιρείας, υποστηρίζοντας ότι η επιθυμία της Ρωσίας για την κατασκευή του αγωγού παραμένει ισχυρή, ενώ σημείωσε ότι ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η Ιταλία για την συμμετοχή στο συνολικό πρότζεκτ.
«Υπάρχει ένας ενεργειακός οργασμός. Ο ΤΑΡ έχει επανεκκινήσει και χαρακτηρίζεται ως ένα από τα 10 μεγαλύτερα έργα στον κόσμο. Είναι ακόμη ο IGB, ο East Med, οι έρευνες στη Δυτική Ελλάδα, όπου την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για τα τρία τελευταία οικόπεδα, η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Ισραήλ. Ταυτόχρονα η ΕΕ επιδιώκει διασυνδέσεις. Επίσης στο πλαίσιο αυτό είναι η Ελλάδα σε συζητήσεις με τη Ρωσία για ένα πολύ μεγάλο αγωγό», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: