ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ξεκινά η αξιολόγηση από εκεί που σταμάτησε;

Πάντως το όλο θέμα παρουσιάζει ενδιαφέρον, γιατί οι κυβερνώντες και οι πέριξ αυτών, ετοιμάζονται για μία ακόμη κυβίστηση.
επιλογή φωτο: Λεωνίδας Οικονομίδης
esos.gr
“Μηχανισμό” αξιολόγησης (σ.σ. θα "βαφτιστεί" αυτοαξιολόγηση), ξεκινώντας από τα 20.000 στελέχη εκπαίδευσης, θα στήσει μέσα στο 2017 ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.
Την “πόρτα” του νέου συστήματος αξιολόγηση, ως αξιολογούμενοι πρώτοι θα περάσουν οι 13 Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης.
Θα ακολουθήσουν με τη σειρά:
Α. Οι Διευθυντές Εκπαίδευσης,
Β. Οι Σχολικοί Σύμβουλοι, και
Γ. Οι Διευθυντές σχολείων

Η αξιολόγηση δεν θα έχει τιμωρητικό χαρακτήρα αλλά θα επιδιωχθεί να εντοπιστούν οι αδυναμίες και να διαμορφωθεί σχετικό πρόγραμμα βελτίωσης.
Το νέο σύστημα αξιολόγησης θα καταρτιστεί ύστερα από διάλογο με τους εμπλεκόμενους φορείς και τα πολιτικά κόμματα στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Πάντως μέχρι σήμερα:

ΠΡΩΤΟΝ: Το Προεδρικό Διάταγμα για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών δεν έχει καταργηθεί. Μάλιστα ο πρώην υπουργός Παιδείας Ν. φίλης το είχε επικαλεσθεί σε έγγραφο σχετικά με τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Η Πλατφόρμα που έγινε η αξιολόγηση των στελεχών εκπαίδευσης με το Προεδρικό Διάταγμα 152 , μπορεί να μην είναι στον “αέρα” (σ.σ. είχε απενεργοποιηθεί με εντολή του κ. Κουράκη), αλλά τα δεδομένα των αξιολογήσεων δεν έχουν διαγραφεί.

Πρόκειται για την ολοκλήρωση των αξιολογήσεων:
  • Των Περιφερειακών Διευθυντών
  • Των Προϊσταμένων Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης
  • Των Σχολικών Συμβούλων
  • Των Διευθυντών Εκπαίδευσης
  •  Για τους Διευθυντές σχολείων ενώ είχε ξεκινήσει η αξιολόγηση,  διακόπηκε πριν την τελική προθεσμία ανάρτησης των αξιολογικών κρίσεων, τον Φεβρουάριο του 2015. 
Αν το δημοσίευμα είναι έγκυρο, θα αρχίσω να συμπαθώ το νέο υπουργό, μιας και μας θυμίζει τη σθεναρή αντίσταση που προβάλλαμε ελάχιστοι!, δυστυχώς, συνάδελφοι διευθυντές.

Κάτι θυμάμαι... πατήστε ΕΔΩ
ήταν παραμονές Χριστουγέννων του 2014 και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στα "πάνω του", ενώ η Νέα Δημοκρατία "έπνεε τα λοίσθια"! 
Καλό και ξένοιαστο Σαββατοκύριακο

Δεν υπάρχουν σχόλια: