ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Επιτέλους η γενέτειρά μου, εορτάζει επίσημα την απελευθέρωσή της


Φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης μας, θα εορτασθεί η επέτειος της απελευθέρωσής της επίσημα  και με τη "βούλα". Δοξολογία, επιμνημόσυνη δέηση, προσκύνημα στο μνημείο πεσόντων, μαθητική παρέλαση, ομιλίες, παρουσίαση χορωδιών και χορευτικών συγκροτημάτων περιλαμβάνει το επίσημο πρόγραμμα των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων που εξέδωσε ο Δήμος μας. 
Η σημερινή Δημοτική Αρχή με ενέργειές της κατάφερε να θεσμοθετήσει την 11η Νοεμβρίου, με την έκδοση σχετικού προεδρικού διατάγματος (28/2016), ως τοπική εορτή και αργία. Έως σήμερα, το Άργος Ορεστικό, ήταν ίσως η μοναδική πόλη της Μακεδονίας, που δεν είχε θεσμοθετημένη από την πολιτεία την ημέρα απελευθέρωσή της από τους Οθωμανούς.
Παλαιότερες αναρτήσεις μου (2013 και 2015) για την ανάγκη καθιέρωσης της 11ης Νοεμβρίου ως τοπικής εορτής και αργίας.
Αισθάνομαι δικαιωμένος...
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, μας προσκαλεί να παρευρεθούμε στις εορταστικές εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δήμος Άργος Ορεστικού σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους.
Πρόγραμμα εκδηλώσεων για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης του Άργους Ορεστικού

Δεν υπάρχουν σχόλια: