ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Επίσκεψη του πρωθυπουργού στον καμμένο οικισμό

Από επικοινωνιακά τεχνάσματα πρώτοι! Οι πολίτες όμως, δεν πείθονται...


κ. πρωθυπουργέ, μία καταστροφή δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να διορθώσουμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε...
Αυτό όμως, έως σήμερα δεν έγινε και τα λάθη επαναλαμβάνονται!

Επτά ημέρες μετά τη φονική πυρκαγιά, ο κ. Τσίπρας βρέθηκε για μία ώρα στο Μάτι, επιλέγοντας μία επίσκεψη-αστραπή, χωρίς την παρουσία τηλεοπτικών καμερών. 
Αποφεύγοντας να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους πολίτες, ο κ. Τσίπρας, στη μία ώρα παραμονής του στις πληγείσες περιοχές, επισκέφτηκε την Αργυρή Ακτή, το Ρέμα στο Κόκκινο Λιμανάκι, αλλά και το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού στο Λεωφορείο Όλυμπος. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το Μαξίμου ο κ. Τσίπρας συνομίλησε με πολίτες, πυροσβέστες και στρατιώτες και ενημερώθηκε για την κατάσταση από τον υπαρχηγό της Πυροσβεστικής, αλλά και τους μηχανικούς του υπουργείου Υποδομών, που βρίσκονται στο πεδίο. 
"Επισκέφθηκα σήμερα τον τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης”, έγραψε ο πρωθυπουργός, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

ΝΔ: Ο Τσίπρας επισκέφθηκε το Μάτι σαν τον κλέφτη

Η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει: 

«Χρειάστηκε να περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα από την εθνική τραγωδία για να επισκεφθεί ο κ. Τσίπρας σαν τον κλέφτη το Μάτι και μάλιστα σε απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον. Οι πολίτες, όμως, δεν πείθονται πια από επικοινωνιακά τεχνάσματα. Απαιτούν να μάθουν όλη την αλήθεια για το πώς χάθηκαν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι για τα λάθη και τις παραλείψεις της 23ης Ιουλίου υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες που πρέπει να καταλογιστούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: