ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Οδικός χάρτης αποκλιμάκωσης των μέτρων κατά της πανδημίας


Με βάση τα επιδημιολογικά στοιχεία και τις εισηγήσεις των ειδικών, ανακοινώθηκε χθες από τον Υπουργό Υγείας ο οδικός χάρτης αποκλιμάκωσης των μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού. Συγκεκριμένα:
  • Από 1η Μαΐου έως 31 Αυγούστου αίρεται η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού και νόσησης για την πρόσβαση σε όλους τους ανοιχτούς και κλειστούς. Παράλληλα, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα εξεταστεί και η άρση επίδειξης του Ευρωπαϊκού πιστοποιητικού για την είσοδο στη χώρα.
  • Από 1η Ιουνίου θα αρθεί η υποχρεωτικότητα χρήσης μάσκας για τους εσωτερικούς χώρους με ορισμένες εξαιρέσεις που θα διευκρινιστούν.
  • Από 1η Μαΐου καταργούνται τα τακτικά self-test στα σχολεία και η επιστροφή από τις διακοπές του Πάσχα θα γίνει χωρίς τη διενέργεια self-test.
  • Από 1η Μαΐου ορίζεται ένα rapid test την εβδομάδα για την πρόσβαση των ανεμβολιάστων συμπολιτών μας στους χώρους εργασίας.
  • Από 1η Μαΐου έως 31 Αυγούστου επανέρχεται η λειτουργία όλων των χώρων στο 100% και αίρεται κάθε μετρικός περιορισμός.
  • Από  Παρασκευή 15 Απριλίου, αναστέλλεται το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας άνω των 60 ετών.
  • Σε ό,τι αφορά το Πάσχα θα γιορταστεί με τα υπάρχοντα μέτρα και σύσταση χρήσης μάσκας όπου υπάρχει συγχρωτισμός σε εξωτερικούς χώρους. Μετά από δύο χρόνια θα γίνουν όλες οι θρησκευτικές εκδηλώσεις τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα
Όλα τα μέτρα θα επανεξεταστούν 1η Σεπτεμβρίου, αναλόγως με την εικόνα της πανδημίας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: