ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Επιλογή Διευθυντών Εκπαίδευσης: Το πρόγραμμα συνεντεύξεων για τους υποψηφίους Θράκης, Ανατολικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας

Κυρία υπουργέ, η εξέταση στη γνώση ξένης γλώσσας αφορά μόνο τους κατόχους μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων;
"Μισές" δουλειές!
Πολλοί καταθέτουν πιστοποιητικά επάρκειας ξένης γλώσσας, χωρίς να έχουν τη γνώση αυτής της γλώσσας!!


29-04-22 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ Δ΄ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στην έδρα του Δ΄ Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής Διευθυντών Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα στο κεντρικό κτήριο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ( Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 65, Κτίριο ZEDA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ )

Επισημαίνεται ότι το προαναφερόμενο Συμβούλιο έχει αρμοδιότητα για τις θέσεις διευθυντών Εκπαίδευσης των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας.

Αναφορικά με το πρόγραμμα πρόσκλησης υποψηφίων για συνέντευξη αρμοδιότητας των Α΄, Β΄ και Γ΄ Περιφερειακών Συμβουλίων Επιλογής Διευθυντών Εκπαίδευσης, σας γνωρίζουμε ότι θα αναρτηθεί την επόμενη εβδομάδα με ημερομηνία έναρξης των συνεντεύξεων από Δευτέρα 9 Μαΐου 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια: