ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Ἡ Ἱερά Μητρόπολη Καστορίας τίμησε τούς συνταξιοδετηθέντες ἐκπαιδευτικούς



Τη Δευτέρα ανήμερα της εορτής των Τριών Ιεραρχών και στον Ι.Ν. Αγίου Νικάνορα Καστοριάς, μετά το πέρας του εσπερινού, πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης 99 εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Καστοριάς, οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν τα τρία τελευταία έτη 2020-2022.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος, ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για την προσφορά τους, ευχόμενος τα δέοντα, διαβάζοντάς τους κάποια ποιήματα του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής Ολυμπία Τελιγιορίδου, η Αντιπεριφερειάρχης Δέσποινα Κοζατσάνη, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Καστοριάς Στυλιανός Φουλιράς, ο Διευθυντής Π.Ε. Καστοριάς Αναστάσιος Ξανθόπουλος και η Διευθύντρια Δ.Ε. Καστοριάς Ευγενία Μαρνέρη.
Αμέσως μετά ακολούθησε σε γειτονικό κέντρο δεξιώσεων η κοπή βασιλόπιτας των εκπαιδευτικών με την παρουσία πολλών εν ενεργεία εκπαιδευτικών. Στους τέσσερις τυχερούς που κέρδισαν το φλουρί, ο Σεβασμιώτατος δώρισε από μία εικόνα του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης και σε όλους τους παρευρισκόμενους εκπαιδευτικούς δόθηκε ως ευλογία από ένα βιβλίο, σύγγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: