ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Εύβοια: Σε αργία ο εκπαιδευτικός που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη


Το υπουργείο Παιδείας γνωστοποίησε πως ο εκπαιδευτικός στην Εύβοια, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη, τέθηκε σε αργία.
Με υπογραφή της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως τέθηκε σε αργία ο εκπαιδευτικός στην Εύβοια, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της τέλεσης γενετήσιας πράξης με ανήλικο.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα παραπάνω έκανε γνωστά με άτυπη ενημέρωση το υπουργείο Παιδείας.
Ο 51 ετών δάσκαλος είχε συλληφθεί το βράδυ της 6ης Ιουλίου από αστυνομικούς του Τ.Α. Χαλκίδας, την ώρα που ήταν εντός του Ι.Χ. αυτοκινήτου του μαζί με την 15 ετών -σήμερα- μαθήτρια, με την οποία κατηγορείται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση τα τελευταία 2 χρόνια.
Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προφυλακίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: