ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Ενας τελικός που τελικώς είναι το τέλος


kathimerini.gr
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει ένας σώφρων φίλαθλος που ενδιαφέρεται αν θα διεξαχθεί ή όχι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος. Έτσι που τα κατάφεραν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αλλά και οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, πιστεύω, πως το καλύτερο που μπορεί να γίνει, είναι να αποφασιστεί η οριστική ματαίωσή του.

Έτσι θα σταματήσει και το ρεζιλίκι που καθημερινά βιώνουμε, μέσω των αντιπαραθέσεων των εμπλεκομένων, αλλά κυρίως με τις κινήσεις και τις αποφάσεις της ΕΠΟ. Εξάλλου, και μόνο που δηλώνει η αστυνομία πως δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή ενός παιχνιδιού, που δεν θα έχει θεατές, αρκεί για να καταλάβει κάποιος το κωμικοτραγικό της υπόθεσης.

Για να συνεχιστεί το θέατρο του παραλόγου, με την αδυναμία της Περιφέρειας να επιθεωρήσει το γήπεδο της Ριζούπολης επειδή έκλεισε για… διακοπές. Αλλά και με τη σκέψη της διοργανώτριας αρχής να παιχτεί ο τελικός στις 30 Αυγούστου, όταν οι δύο ομάδες θα έχουν διαφορετικά ρόστερ και έχει επίσημο αγώνα η Εθνική μας στις 3 Σεπτεμβρίου!

Σίγουρα, για πολλοστή φορά, ο μεγάλος χαμένος της κατάστασης είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο διοικητικά βιώνει μία από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας του και την εξάρτηση των Αρχών του από τους εκάστοτε οικονομικά και πολιτικά ισχυρούς. Αν σε αυτό προσθέσουμε και το ανύπαρκτο κατ’ εμέ πολιτικό κόστος που φοβούνται εδώ και δεκαετίες οι κυβερνώντες, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως δεν υπάρχει καμία σωτηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: