ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Επίδομα πετρελαίου: Η καθυστέρηση οφείλεται στη γραφειοκρατία, λέει ο υπουργός!

κ. υπουργέ, είστε εκτεθειμένος απέναντι στους πολίτες που δικαιούνται το επίδομα. Αποφάσεις που ανακουφίζουν τους πολίτες πρέπει να υπογράφονται εν μία νυκτί! όπως υπογράφεται με ιλλιγιώδη ταχύτητα την επιβολή φόρων και μνημονίων!  

skai.gr
Τις επόμενες ημέρες ανοίγει το Taxisnet ώστε να μπορούν να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για το ύψος και τα κριτήρια χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης, όπως ανακοίνωσε σήμερα στη Βουλή, κατά τη διαδικασία των επίκαιρων ερωτήσεων ο αν. υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης. 
Οι αιτήσεις θα υποβληθούν σε δύο (2) φάσεις, όπως διευκρίνισε: 
Η πρώτη έως τις 31 Δεκεμβρίου 2015, οπότε το επίδομα θα χορηγείται έως το τέλος Φεβρουαρίου του 2016.
Η δεύτερη από τις αρχές του 2016 έως 30 Μαΐου, οπότε το επίδομα θα καταβάλλεται έως 30 Ιουνίου 2016
Τα κριτήρια που θα ισχύσουν για τους δικαιούχους, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, είναι το ετήσιο συνολικό εισόδημα να μην υπερβαίνει τις 12.000 ευρώ για άγαμο και τις 20.000 ευρώ για έγγαμο προσαυξημένο κατά 2.000 ευρώ για κάθε τέκνο. 
Ενώ η ακίνητη περιούσια, δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 100.000 ευρώ για άγαμο και τις 200. 000 ευρώ για έγγαμο. 
Ο κύριος Αλεξιάδης απέδωσε την καθυστέρηση καταβολής τους επιδόματος στο πλήθος των απαιτούμενων υπογραφών από τους αρμόδιους διευθυντές του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: