ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο “σκούπα” για τις τρεις βαθμίδες της εκπαίδευσης


Από το 1982, όλα τα νομοσχέδια του υπουργείου παιδείας κατατίθενται στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος! 
Να υπενθυμίσω στους νεότερους πως ο Ν.1566, που αφορά τη δομή και λειτουργία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ψηφίστηκε μεταμεσονύκτιες ώρες από θερινό τμήμα της Βουλής το 1985 και ισχύει ακόμη!

Κατατέθηκε στη Βουλή με τη μορφή του ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ, το Σχέδιο Νόμου για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Το Σχέδιο Νόμου «Οργάνωση και λειτουργία της Ανώτατης Εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την Έρευνα και άλλες διατάξεις».
Το Σχέδιο Νόμου θα συζητηθεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής τη Δευτέρα 24 Ιουλίου, στις 5 το απόγευμα, την Τρίτη 25 Ιουλίου, στις 4 το απόγευμα , όπου θα κληθούν οι φορείς εκπαίδευσης, την Τετάρτη 26 Ιουλίου στη 1 το μεσημέρι και την Παρασκευή 28 Ιουλίου, στις 10 το πρωί.
Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου το Σχέδιο Νόμου θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής και τη 1η Αυγούστου θα ψηφιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: