ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Απέκτησε …ντελιβερά ο Δήμος Τρικκαίων

κ. Δήμαρχε, μαζί με το πιστοποιητικό και έναν καφέ δώρο, για να εξασφαλίσεις την επανεκλογή σου!
trikalanews.gr
Δημήτρης Παπαστεργίου (Δήμαρχος Τρικκαίων): Οι Δήμοι οφείλουν να μπουν στα … παπούτσια (!!) του κάθε πολίτη.

Υπόσχεση για …ντελίβερι παράδοση πιστοποιητικών, δίνει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Τρικκαίων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από σήμερα 4 Ιουλίου, τέθηκε σε λειτουργία η Υπηρεσία παράδοση πιστοποιητικών κατ΄ οίκον με …μηχανάκι που οδηγεί υπάλληλος του Δήμου. Αρκεί οι δημότες να υποβάλλουν αίτηση με τηλεφώνημα, αποστολή e-mail ή φαξ και ο υπάλληλος του Δήμου, φέρνει το πιστοποιητικό που χρειάζονται στο σημείο που δηλώσουν.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, οι Δήμοι οφείλουν να δημιουργήσουν άμεσες λύσεις, «να μπουν στα παπούτσια του κάθε πολίτη» και να βρουν λύσεις για να τον εξυπηρετήσουν, να απαντήσουν σε πραγματικά προβλήματα…
Έτσι, ο Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί την παράδοση πιστοποιητικών (προς το παρόν) γέννησης, οικογενειακής κατάστασης, εγγραφής στα Μητρώα αρρένων, πλησιέστερων συγγενών (κατά περίπτωση), ληξιαρχικές πράξεις γάμου, θανάτου (μετά των σχετικών μεταβολών) και ο σχετικός κατάλογος θα εμπλουτίζεται σταδιακά.
Ο πολίτης που επιθυμεί την ντελίβερι εξυπηρέτηση, θα πρέπει να στείλει το σχετικό αίτημα, τηλεφωνώντας στο 2431020000 και το αίτημα αποστέλλεται στην αρμόδια υπηρεσία για εκτέλεση ή τηλεφωνώντας στο 2431351160 για θέματα Ληξιαρχείου (fax 2431077832), ή στο 2431351163 για θέματα δημοτολογίου (fax 2431077836) ή με email στο 20000@trikalacity.gr.
Στο αμέσως χρονικό διάστημα, θα προστεθούν ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα του Δήμου και ειδική εφαρμογή στο http://20000.trikalacity.gr/. Με αυτές ο πολίτης θα μπορεί άμεσα να συμπληρώνει σχετική φόρμα υποβολής αιτήματος ηλεκτρονικώς.
Η Υπηρεσία παρέχεται δωρεάν, τα έγγραφα αποστέλλονται κάθε εργάσιμη ημέρα, αυθημερόν, για όσα αιτήματα υποβληθούν μέχρι τις 12 το μεσημέρι και την επόμενη ημέρα, για όσα αιτήματα υποβληθούν μετά τις 12 το μεσημέρι.
Η Υπηρεσία, αφορά κατοίκους της πόλης των Τρικάλων, που περικλείεται από τους 4 περιφερειακούς δακτυλίους.
Για τους κατοίκους των Δημοτικών Ενοτήτων (πρώην Δήμοι) τα πιστοποιητικά δίνονται από τα πρώην Δημαρχεία, όπως μέχρι τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: