ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Ανακοίνωση Τελικού Ενιαίου Αξιολογικού πίνακα κατά φθίνουσα σειρά των υποψήφιων διευθυντών σχολικών μονάδων του ΠΥΣΠΕ Καστοριάς μετά την κύρωσή του από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

Χωρίς μεταβολές στη σειρά των υποψηφίων...
dipe.kas.sch.gr
Αναρτούμε στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς τον τελικό ενιαίο αξιολογικό πίνακα υποψηφίων Δ/ντών σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, όπως αυτός διαμορφώθηκε μετά τις ενστάσεις κατά φθίνουσα σειρά μορίων και κυρώθηκε από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.

Η Αίτηση –Δήλωση προτίμησης θα πραγματοποιηθεί μόνο την Τρίτη 25-07-2017 από 7.00 π.μ μέχρι και 15.00 μ.μ., από τους υποψήφιους αυτοπροσώπως ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο, στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, Καραολή 10-2ος όροφος-Καστοριά
Επισυνάπτονται:
Τελικός Ενιαίος Αξιολογικός Πίνακας υποψήφιων Διευθυντών σχολικών μονάδων ΠΥΣΠΕ Καστοριάς
Έντυπο Αίτησης- Δήλωσης Προτίμησης σχολικών μονάδων
Παρακαλούμε όπως ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί.

Συνημμένα:


Δεν υπάρχουν σχόλια: