ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Ένταση και φαιδρότητα στην αποκάλυψη του «μνημείου των νεκρών» της ΕΡΤ

Ο Διοικητής τη ΕΡΤ,  εκτεθειμένος και υπόλογος για τις υπερβολές των εργαζομένων!
Η κυρία πήγε να αποτίσει φόρο τιμής και άκουσε το "ΣΚΑΣΕ" από τον  πρόεδρο Τσακνή!
Μπορούν οι εργαζόμενοι να κατασκευάζουν διάφορα "μνημεία" στους χώρους εργασίας τους; 
Αγαπητοί εργαζόμενοι της ΕΡΤ, ξέρετε πόσοι εκπαιδευτικοί εδώ και 10 χρόνια είναι αδιόριστοι και προσπαθούν οι γονείς τους να τους συντηρούν "χάνοντας" ακόμη και τη ζωή τους; Να αρχίσουν και αυτοί να στήνουν "μνημεία";  Έχουμε χάσει το "μέτρο" σε αυτήν τη χώρα...

kathimerini.gr
«Στα κάγκελα της ΕΡΤ δεν μπήκε το τανκς και κανένας Ντερτιλής δεν δολοφόνησε το Διομήδη Κομνηνό και τα άλλα παιδιά την επομένη του Πολυτεχνείου. Στην ΕΡΤ μπήκε, όμως, το τανκς της ανεργίας και της ανασφάλειας, και αυτή η ανασφάλεια και η ανεργία είναι που έστειλε τους ανθρώπους στον άλλο κόσμο». Με αυτή τη φράση, του επικεφαλής της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή, κορυφώθηκε σήμερα το κυβερνητικό αφήγημα προς «τιμήν των 23 εργαζομένων και αλληλέγγυων που έχασαν τη ζωή τους τη διετία 2013-2015» εξαιτίας της απόφασης της κυβέρνησης Σαμαρά να κλείσει την κρατική τηλεόραση.

Η σημερινή κορύφωση δεν θα μπορούσε να μην έχει χαρακτηριστικά έντασης, ανάλογης με αυτή που οι σημερινοί κυβερνώντες έβαλλαν κατά των πολιτικών τους αντιπάλων, αλλά και φαιδρότητας μιας και ακόμη και όσοι επένδυσαν πολιτικά στο «μαύρο» της ΕΡΤ, σήμερα αναλώθηκαν σε έντονες αντεγκλήσεις, φωνασκίες και πολιτικό θέατρο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του γενικού γραμματέα ενημέρωσης και επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Δημήτρης Στρατούλης από τη ΛΑΕ.

Κατά την ομιλία του επικεφαλής της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή, δε, και πριν αυτός φτάσει στο σημείο σύγκρισης του Πολυτεχνείου με την ΕΡΤ, υπήρξαν συνεχείς διακοπές εκ μέρους της πρώην βουλευτού Ραχήλ Μακρή. Εν τέλει ο κ. Τσακνής δεν άντεξε και απευθυνόμενος προς την πρώην βουλευτή, δια του μικροφώνου, είπε: «Θα βγάλετε, επιτέλους, το σκασμό; Σκάσε!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ γίνεται λόγος για 23 εργαζόμενους και αλληλέγγυους που στη διάρκεια της διετίας 2013 – 2015 έφυγαν από τη ζωή, από αιτίες που συνδέονταν άμεσα ή έμμεσα με το κλείσιμο της ΕΡΤ.
To μνημείο που τοποθετήθηκε στον προαύλιο χώρο της ΕΡΤ, φιλοτέχνησε αφιλοκερδώς ο γλύπτης Κυριάκος Ρόκος, ο οποίος τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα από την ΠΟΣΠΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: