ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Μητσοτάκης: Αυτό που γίνεται σήμερα στην ΕΡΤ είναι θλιβερό και απαράδεκτο!

κ. πρόεδρε, η δημόσια τηλεόραση από ιδρύσεώς της ήταν ελεγχόμενη από τις εκάστοτε κυβερνήσεις! 
Στις μέρες μας όμως, μετατράπηκε σε ένα άθλιο κομματικό όργανο και είναι επιβεβλημένη η αναμόρφωσή της και όχι η κατάργησή της...

Απολύτως αντίθετος με τον τρόπο που λειτουργεί σήμερα η ΕΡΤ, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και διαμηνύει πως, όταν η ΝΔ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, θα αλλάξει πλήρως το μοντέλο της.
«Την ΕΡΤ όπως είναι σήμερα να την ξεχάσουμε», ανέφερε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης. «Η χώρα χρειάζεται δημόσια τηλεόραση, αλλά όχι όργανο κυβερνητικής προπαγάνδας. Αυτό που γίνεται σήμερα στην ΕΡΤ είναι θλιβερό και απαράδεκτο ».
Ο αρχηγός τής ΝΔ επανέλαβε τη δέμευσή του ότι θα μειώσει στο μισό το τέλος υπέρ τής ΕΡΤ. «Αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό, θα λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό», πρόσθεσε.
Σε ερώτηση για το κλείσιμο της ΕΡΤ από την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά απάντησε: «Ας μιλήσουμε καλύτερα για το μέλλον και όχι για το παρελθόν, όλοι έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: