ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

ΔΟΕ: Οι αποκλεισμοί εν όψει «διορισμών» συνεχίζονται


Αρ. Πρωτ. 1454        Αθήνα 11/6/2019 

Προς 
1. Τον Υπουργό Παιδείας 
κ. Κωνσταντίνο Γαβρόγλου 
2. Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. 

Θέμα: Οι αποκλεισμοί εν όψει «διορισμών» συνεχίζονται 

Όπως, δυστυχώς, φαίνεται, πέρα από τους αποκλεισμούς που αποφασίστηκαν από Υπουργείο Παιδείας και Α.Σ.Ε.Π. (όπως των συναδέλφων που δεν έχουν εξομοίωση) ο τρόπος με τον οποίο οργανώθηκε η διαδικασία της υποβολής των αιτήσεων οδηγεί και σε άλλους. 
Είναι πολλές οι διαμαρτυρίες συναδέλφων αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κίνδυνο αποκλεισμού από τον ενιαίο πίνακα γιατί φέρονται ότι δεν πλήρωσαν έγκαιρα το απαιτούμενο παράβολο εξ’ αιτίας δυσλειτουργίας του συστήματος και όχι από δική τους υπαιτιότητα. 
Συγκεκριμένα, αν και κατέθεσαν εμπρόθεσμα όλα τα δικαιολογητικά τους και εξασφάλισαν ηλεκτρονικά το απαιτούμενο παράβολο ως τις 24 Μαΐου, όπως προβλεπόταν, δεν το πλήρωσαν έγκαιρα γιατί, όταν το εξέδιδαν, το σύστημα, παραπλανητικά, τους ενημέρωνε ότι έχουν περιθώριο πληρωμής του ως και ενάμιση μήνα μετά. 
Ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι, όχι μόνο να μη διοριστούν ως μόνιμοι αλλά και να μην προσληφθούν ως αναπληρωτές (αφού ο πίνακας είναι ενιαίος), είναι σαφές ότι οφείλεται σε υπαιτιότητα των «υπευθύνων» 
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να παρέμβει άμεσα και να αποτρέψει τον άδικο αυτό αποκλεισμό εξασφαλίζοντας στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς την, σε κάθε περίπτωση, εγκυρότητα της πληρωμής του παράβολου ανεξαρτήτως των προθεσμιών που ισχύουν ή δεν ισχύουν, παρανόηση για την οποία μόνο οι εκπαιδευτικοί δεν ευθύνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: