ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Με τον Βενιζέλο επικεφαλής στο Επικρατείας δεν θα ερχόταν στο ΚΙΝΑΛ ο κόσμος που φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ

Επιλεκτική ευαισθησία από την κυρία Γεννηματά!
Με το ίδιο σκεπτικό δεν θα πρέπει να είναι υποψήφιος βουλευτής και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έφυγε από το ΠΑΣΟΚ ιδρύοντας κόμμα που καταψηφίστηκε από το λαό!

news247.gr
Με τη φράση «διαφωνούμε στην πολιτική γραμμή, δεν μπορεί να είσαι στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας» η Φώφη Γεννηματά, με μια κίνηση πολύ υψηλού ρίσκου, έθεσε ουσιαστικά τον Ευάγγελο Βενιζέλο εκτός ΚΙΝΑΛ.
Η απόφαση είχε ληφθεί σε πολύ στενό κύκλο της Προέδρου του κόμματος, ενώ ακόμα και στενοί της συνεργάτες συνέχιζαν να πιστεύουν ότι ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα είναι επικεφαλής στο Επικρατείας.
«Με τον Βενιζέλο επικεφαλής στο Επικρατείας δεν θα ερχόταν στο ΚΙΝΑΛ ο κόσμος που φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ» είναι το σκεπτικό της Χαριλάου Τρικούπη, που πιστεύει ότι οι διαρροές από το κυβερνών κόμμα θα πολλαπλασιαστούν στις προσεχείς εκλογές. Επιπλέον, με το διαζύγιο με τον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ επιδιώκει να αποστείλει το μήνυμα ότι η Χαριλάου Τρικούπη δεν είναι παρακολούθημα και στρατηγικός εταίρος της Νέας Δημοκρατίας, με στελέχη του κόμματος να αφήνουν να εννοηθεί ότι ο Ευ. Βενιζέλος είναι αυτός που έσερνε το Κίνημα στην «αγκαλιά» του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στη θυελλώδη συνάντηση Φώφης-Βενιζέλου, η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ πρότεινε στον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ την τελευταία -και τιμητική –θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας ή την κάθοδό του με σταυρό σε οποιαδήποτε περιφέρεια ήθελε, πλην όμως, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη, αυτός επέμενε «ή την πρώτη θέση στο Επικρατείας ή τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: