ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ: Το αποφρακτικό όχημα του Δήμου "άστραψε" μάρμαρα και πλακάκια!

Ο αγαπητός Σάκης, ενημερώνεται από την υπεύθυνη καθαριότητας Στέλλα Τάμπα-Ροροπούλου για τους χώρους που θα καθαρίσει-απολυμάνει
Τώρα που καλοκαιριάζει, ο αύλειος χώρος του σχολείου μας φιλοξενεί κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, πολλά παιδιά και εφήβους για παιχνίδι και κοινωνική συναναστροφή. Είναι γεγονός πως κάποια απ' αυτά τα παιδιά, δυστυχώς, δεν σέβονται τους κανόνες φιλοξενίας και ρυπαίνουν το χώρο με κάθε είδους σκουπίδια (μπουκάλια αναψυκτικών-αλκοολούχων ποτών, αποτσίγαρα, αποφάγια, προφυλακτικά κ.α.)
Την καθαριότητα αυτών των χώρων ανέλαβε να φέρει εις πέρας ο φίλος και συνδημότης, Αθανάσιος Σιδηρόπουλος, οδηγός και χειριστής του υπερσύγχρονου αποφρακτικού οχήματος του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Χώρος συνάθροισης των νέων μας κατά τις βραδινές ώρες...
Αγαπητά γυμνασιόπαιδα και λυκειόπαιδα, παίξετε, διασκεδάσετε τρώγοντας και πίνοντας, αλλά μην πετάτε στην αυλή ό,τι σας είναι άχρηστο! Οι κάδοι είναι δίπλα σας!!


Το αίθριο στο πίσω μέρος του σχολείου τώρα που κατασκευάζονται οι αίθουσες δεν είναι προσβάσιμο. 
Κάποιοι/ες τολμηροί/τολμηρές- ζευγαράκια προφανώς- οργανώνουν εκεί τα ραντεβουδάκια τους... αλλά δεν διατηρούν καθαρό τον χώρο. Ο Σάκης, με το πιεστικό λάστιχο  "γυάλισε" το μαρμάρινο δάπεδο απομακρύνοντας όλες τις βρωμιές!
Αγαπητά παιδιά, στο συγκεκριμένο χώρο λόγω του εργοταξίου απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος! Για την ασφάλειά σας μην προσπαθείτε να παραβιάσετε την περίφραξη, κινδυνεύετε...



Δεν υπάρχουν σχόλια: