ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Κ. Μητσοτάκης: Ελευθερία δεν σημαίνει ανευθυνότητα – Θα είμαστε αυστηροί




Τήρηση των μέτρων τόσο από τους πολίτες, όσο και από τους επαγγελματίες, ειδικά της εστίασης, ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προαναγγέλλοντας αυστηρούς ελέγχους ώστε να μην ανακοπεί η πορεία αποκλιμάκωσης της πανδημίας.

«Πολλοί συμπολίτες μας φαίνεται να πιστεύουν ότι έχουμε ήδη οριστικά ξεμπερδέψει με την πανδημία, πράγμα το οποίο προφανώς δεν συμβαίνει. Βεβαίως και βλέπουμε μία σημαντική αποκλιμάκωση στον αριθμό των κρουσμάτων, στις εισαγωγές στα νοσοκομεία και στις διασωληνώσεις, η πανδημία όμως είναι ακόμα εδώ», ανέφερε ο πρωθυπουργός στη διάρκεια τακτικής σύσκεψης για την πορεία της πανδημίας.

«Ελευθερία δεν σημαίνει ανευθυνότητα», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης και ζήτησε από τους πολίτες να τηρήσουν πλήρως τα «λίγα μέτρα τα οποία έχουν απομείνει» και από τους επαγγελματίες, ειδικά της εστίασης, να εφαρμόσουν απόλυτα τα μέτρα που έχουν καταρτιστεί με βάση τις συστάσεις των ειδικών. «Θα είμαστε αυστηροί στην επιβολή του νόμου καθώς είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτή η θετική πορεία η οποία έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες εβδομάδες να συνεχιστεί απρόσκοπτα», προειδοποίησε.

Την ανάγκη διαρκούς επαγρύπνησης επισήμανε και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. «Η επιδημια συνεχίζει να μας απειλεί. Χρειάζεται διαρκής επιφυλακή. Ανησυχώ για τα μεταλλαγμένα στελέχη τα οποία οδηγούν σε επαναπροσδιορισμό της στρατηγικής αντιμετώπισης της πανδημίας σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες», επεσήμανε ο κ. Τσιόδρας.
moneyreview.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: