ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Οι Τούρκοι άκουσαν και κατάλαβαν, ο ΣΥΡΙΖΑ;

 


Newsroom eleftherostypos.gr
Από μία οπτική, μόνο στην Άγκυρα και την Κουμουνδούρου επικράτησε τέτοιο μούδιασμα και τόσος εκνευρισμός για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και την ομιλία του στο Κογκρέσο.

Η διαφορά είναι ότι στην Αγκυρα άκουσαν και κατάλαβαν όλα όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός για την Τουρκία, την Κύπρο κ.λπ., ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ότι δεν άκουσαν επειδή δεν μπορούν να διαχειριστούν όσα άκουσαν. Και σκοπίμως επικέντρωναν στην παραπολιτική διάσταση της επίσκεψης, στα «Μπαϊντενόπουλος» και «Μπαϊντενάκης», για να μην ασχοληθούν με την πολιτική ουσία και όσα ενθουσιασμένοι έλεγαν Αμερικανοί γερουσιαστές και αναλυτές για την ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού στο Κογκρέσο.

Η αλήθεια είναι ότι τόση αντίδραση δεν σημειώθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε το 2017 που ο Αλέξης Τσίπρας αναγκάστηκε ως πρωθυπουργός να δηλώσει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ «μοιάζει διαβολικός, αλλά τελικά ό,τι κάνει είναι για καλό»!!!

Και τι δεν είπαν…

Και είναι άδικο τα φώτα της κριτικής περί αμηχανίας και πολιτικού αναλφαβητισμού να πέφτουν στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη. Επειδή ο πρώτος δήλωσε ότι η επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ απέτυχε πριν ξεκινήσει και ο δεύτερος ότι οι Αμερικανοί γερουσιαστές χειροκροτούσαν τον Ελληνα πρωθυπουργό επειδή τον βρήκαν διασκεδαστικό. Όλο το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ την ίδια στάση τήρησε, εκτός από τον Γιώργο Κατρούγκαλο.

Δεν είναι μόνο οι Τζανακόπουλος και Σκουρλέτης που δεν κατάλαβαν ούτε τη διαφορετική στρατηγική Μητσοτάκη στην Ουάσιγκτον, όπου για πρώτη φορά δεν εμφανίστηκε ένας Έλληνας πρωθυπουργός να γκρινιάζει για την Τουρκία και να παραπονιέται, αλλά είπε τα πράγματα με το όνομά τους από τη θέση του ηγέτη της Ελλάδας, που από την περιφέρεια της ευρωζώνης επέστρεψε στον πυρήνα της.

Η «Αυγή» είχε τίτλο «Σιωπηλός πελάτης», κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη «η επιβάρυνση της κλονισμένης ελληνικής οικονομίας, με ακόμα ένα βαρύ εξοπλιστικό πρόγραμμα, το μοναδικό αποτέλεσμα του ταξιδιού Μητσοτάκη στις ΗΠΑ», ενώ ο εκ των βασικών συμβούλων του κ. Τσίπρα, Θ. Καρτερός, έγραψε για «το Βατερλώ ενός γελοίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: