ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Απόντα τα μέλη των εφορευτικών σε πολλά εκλογικά τμήματα

Τα μέλη των εφορευτικών θα πρέπει να αμείβονται


Όπως δήλωσε ο Προϊστάμενος Τμήματος Εκλογών, Η. Γεωργίου, στο ΣΚΑΪ, δεν ξεκίνησε ομαλά η διαδικασία του ανοίγματος των καλπών σε όλη τη χώρα και το υπουργείο Εσωτερικών βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με εκλογικά τμήματα και την αστυνομία.
Περιπολικά έχουν βγει στους δρόμους σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας προκειμένου να αναζητήσουν και να φέρουν στα εκλογικά τμήματα τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών που δεν έχουν παρουσιαστεί στη θέση τους.
 Σε πολλά τμήματα είναι μόνον ο εκλογικός αντιπρόσωπος και ο γραμματέας (αμειβόμενος), αλλά κανένα μέλος εφορευτικής επιτροπής.
Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη, στο τμήμα που (κατά σύμπτωση) ψηφίζει ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, υπάρχουν τμήματα που δεν υπάρχει κανένα μέλος εφορευτικής επιτροπής και όσοι δεν έχουν ήδη δηλώσει δικαιολογημένο κώλυμα για να μην παραστούν αναζητώνται από την αστυνομία.

Εύχομαι σε όλους, να μην μετανιώσουν αύριο, για το ποιο κόμμα και υποψήφιο επέλεξαν!
Εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλους τους υποψηφίους, για την εμμονή τους να αναλάβουν ένα χρεοκοπημένο κράτος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: