ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ο Βαρουφάκης ζήτησε τη στήριξη των Αμερικανών

 Ο νέος αριστερός υπουργός, όπως κινείται και συμπεριφέρεται, φαίνεται να έχει "γερές πλάτες"!
 newsit.gr

- Ο Γιάννης Βαρουφάκης ζήτησε στήριξη από τον Αμερικανό ομόλογό του, Τζακ Λιου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν αργά τη νύχτα
- Ο Λευκός Οίκος δεν σχολίασε τη συνάντηση με Βαρουφάκη - Ντάισελμπλουμ, ούτε την άρνηση της νέας κυβέρνησης να συνεργαστεί με την Τρόικα
- Μήνυμα με νόημα από τις ΗΠΑ: Η κρίση στην Ευρωζώνη επηρεάζει την αμερικανική οικονομία
- Η ταύτιση συμφερόντων Ομπάμα - Τσίπρα

Λίγες ώρες μετά την... επεισοδιακή συνάντηση του Γιάννη Βαρουφάκη με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο νέος υπουργός Οικονομικών είχε αργά τη νύχτα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό ομόλογό του, ζητώντας τη στήριξή του.
Σύμφωνα με τον Μιχάλη Ιγνατίου και το MEGA, ο Λευκός Οίκος δεν σχολίασε τη συνάντηση Βαρουφάκη – Ντάισεμπλουμ, ούτε την άρνηση της κυβέρνησης να συνεργαστεί με την Τρόικα.
Ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ, Τζακ Λιου, τόνισε ότι σε γενικές γραμμές ο Μπάρακ Ομπάμα είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί με την Ελλάδα και “μαζί να επιλύσουμε την οικονομική και δημοσιονομική κρίση”.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, θεωρεί ότι η κρίση στην Ευρωζώνη, φέρνει αστάθεια, επιπλοκές και επιπτώσεις και στην αμερικανική οικονομία αλλά και στην παγκόσμια. Αυτός είναι και ο λόγος, που σκοπεύει να συνεργαστεί στενά με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα για να επιλυθούν οι διαφορές.
Μέχρι στιγμή, πάντως, η Ουάσινγκτον δεν έχει απευθύνει επίσημη πρόσκληση στον Έλληνα πρωθυπουργό να επισκεφτεί τη χώρα.
 Ο βουλευτής της Ν.Δ. Νικήτας Κακλαμάνης, άσκησε δριμεία κριτική στον υπουργό οικονομικών
Ως εκπρόσωπο του “οικονομικού και βρετανικού οικονομικού λόμπι” παρουσίασε τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη ο Νικήτας Κακλαμάνης βουλευτής και στέλεχος πρώτης γραμμής της ΝΔ. Σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Mega ο κ. Κακλαμάνης υποστήριξε ότι ο κ. Βαρουφάκης εξυπηρετεί τα συμφέροντα ΗΠΑ και Βρετανίας που θέλουν πτώση του ευρώ και πρόσθεσε ότι “όταν θα γίνει ο έντιμος συμβιβασμός κάποιοι θα κερδίσουν δισεκατομμύρια”!

Δεν υπάρχουν σχόλια: