ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Δεν υπάρχει εντολή για Grexit

kathimerini.gr
΄Οποτε η Ελλάδα βρέθηκε απομονωμένη διεθνώς, υπέστη μεγάλες ήττες. Η Ιστορία μάς το διδάσκει αυτό. Σήμερα, η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με το σύνολο της Ευρωζώνης και τα ισχυρά κέντρα αποφάσεων. Η αξιοπιστία της χώρας επλήγη καίρια μέσα σε λίγους μήνες. Η κυβέρνηση Τσίπρα θα είχε πετύχει πολλά, για εκείνη και πρωτίστως για τη χώρα, αν είχε διαπραγματευθεί σθεναρά αλλά με σχέδιο, λογική και διπλωματία. Προτίμησε να ακολουθήσει ένα υπερφίαλο και εξαιρετικά επικίνδυνο «σχέδιο», παίζοντας την τύχη της Ελλάδας στα ζάρια. Ο ελληνικός λαός την ψήφισε για να πετύχει καλύτερους όρους, όχι για να δοκιμάσει θεωρίες διαπραγμάτευσης διαφόρων. Τώρα, τα ψέματα τελείωσαν. Η χρεοκοπία ή η έξοδος από την Ευρωζώνη δεν θα χρεωθούν στους περαστικούς της Ιστορίας, αλλά στον άνθρωπο στον οποίο εμπιστεύθηκε ο ελληνικός λαός την τύχη του. Είναι φανερό ότι δεν θέλει να «λερωθεί» με μία μνημονιακή συμφωνία. Τώρα, όμως, δεν έχει άλλο δρόμο, ούτε και χρόνο. Πρέπει να πάρει τις δύσκολες αποφάσεις. Η ρήξη και η δραχμή ισοδυναμούν με εθνική καταστροφή. Και δεν είναι αυτή η εντολή που του ανέθεσε ο ελληνικός λαός.

Έντυπη Έκδοση

Δεν υπάρχουν σχόλια: