ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ για την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ


Ανακοίνωση για την απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων των Μ.Α.Τ. και τον τραυματισμό συναδέλφων 
Στη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών, Δ.Ο.Ε. και Ο.Λ.Μ.Ε., την Παρασκευή 11/1/2019, διαδηλωτές εκπαιδευτικοί κατά την πορεία τους προς το Μέγαρο Μαξίμου ζητώντας την πραγματοποίηση συνάντησης με τον Πρωθυπουργό για την απόσυρση του νομοσχεδίου για τους διορισμούς, δέχτηκαν επίθεση από άνδρες των Μ.Α.Τ. 
Δείχνοντας υπέρμετρο ζήλο οι άντρες των Μ.Α.Τ., χτύπησαν στα τυφλά συγκεντρωμένους διαδηλωτές, με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου – λάμψης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, δύο συνάδελφοι, το μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. Θεοδώρα Δριμάλα και ο βουλευτής του Κ.Κ.Ε. Γιάννης Δελής. Θεωρούμε απαράδεκτες και πολιτικά επικίνδυνες τις ενέργειες αυτές καθώς και όλους αυτούς που επιμένουν σε αντιδημοκρατικές πρακτικές νοσταλγώντας άλλες εποχές. 
Η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.) καταγγέλλει και καταδικάζει τα φαινόμενα ρίψης χημικών κατά των απεργών εκπαιδευτικών διαδηλωτών και δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η βία, απ’ όπου κι αν προέρχεται, δεν πρόκειται να κάμψει τον αγώνα των εκπαιδευτικών. 
Ως Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.): 
 καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς, μόνιμους και αναπληρωτές, να συμμετέχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση που έχει προκηρύξει η Δ.Ο.Ε., τη Δευτέρα 14/1/2019 και να δώσουμε όλοι μαζί δυναμικά το παρών στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 3 μ.μ. στη Βουλή. 
ζητάμε την απόσυρση του νομοσχεδίου για τους διορισμούς και τις προσλήψεις μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών. 
 λέμε ΟΧΙ στην απαξίωση της προϋπηρεσίας και του βασικού πτυχίου των εκπαιδευτικών. 
απαιτούμε την άμεση πραγματοποίηση διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση με βάση τις θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος. Συνεχίζουμε και κορυφώνουμε, αποφασιστικά και διεκδικητικά, τον αγώνα μας. 
Από τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: