ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Νίκη Κεραμέως προς εκπαιδευτικούς: «εξαιρετική η τήρηση των μέτρων στα σχολεία»



Σε ανάρτηση στα social media με την οποία ξεκαθαρίζει ότι "δεν υπάρχει καμία συζήτηση για αναστολή λειτουργίας των σχολείων", προχώρησε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, διαψεύδοντας τα σενάρια που διακινούνται στο διαδίκτυο για λουκέτο στις σχολικές μονάδες μετά τις 15 Νοεμβρίου!
Η κ. Κεραμέως ευχαρίστησε την εκπαιδευτική κοινότητα για την «εξαιρετική τήρηση των μέτρων» για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Η ίδια διευκρίνισε πως «κλειστά είναι μόλις έξι τμήματα στα πάνω από 80.000» και πως το ποσοστό των παιδιών που νοσούν στο γενικό πληθυσμό μειώθηκε από 29% στο 25%.


Καμία απολύτως συζήτηση για αναστολή λειτουργίας σχολείων. Πολλές ευχαριστίες στην εκπαιδευτική κοινότητα για την εξαιρετική τήρηση των μέτρων. Κλειστά είναι μόλις 6 τμήματα στα πάνω από 80.000. Το ποσοστό των παιδιών που νοσούν στο γενικό πληθυσμό μειώθηκε από 29% στο 25% #MaxFM
128
28
Αντιγραφή συνδέσμου στο Tweet
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, ο οποίος ξεκαθάρισε πως «τα σχολεία θα παραμείνουν ανοιχτά».

«Πράγματα που διαβάζουμε στο διαδίκτυο για τοπικά ή γενικά lockdown ή περί κλεισίματος σχολείων δεν έχουν καμία σχέση με τις προθέσεις της κυβέρνησης… Lockdown δεν πρόκειται να ξαναγίνει» ανέφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: «Τα ποσοστά των κρουσμάτων στα σχολεία είναι πολύ λιγότερα από αυτά που είχαμε υπολογίσει όταν καταρτίζαμε τα πρωτόκολλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: