ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Άργος Ορεστικό:Η ώρα είναι 10 το βράδυ και η απολύμανση των διδακτηρίων είναι σε εξέλιξη

Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου:"Προτεραιότητα στα σχολεία μας... η τήρηση των κανόνων υγιεινής για την ασφαλή παραμονή των μαθητών/τριών μας"

Εννιά το βράδυ και το συνεργείο για την απολύμανση του σχολείου μας έφθασε στον προορισμό του. Από το μεσημέρι ξεκίνησε από Βογατσικό, Κωσταράζι, Ασπροκκλησιά και κατέληξε στα διδακτήρια της έδρας του Δήμου μας, το Άργος Ορεστικό.
Τα χημικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται έχουν την έγκριση του υπουργείου υγείας

Έγινε απολύµανση (µικροβιοκτονία) όλων των χώρων του σχολείου μας (αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία, διάδροµοι, αποθήκες, τουαλέτες). Για τα σχολικά κτήρια µετά την εφαρμογή της απολύμανσης θα πρέπει να µεσολαβεί τουλάχιστον µία ηµέρα πριν την επαναλειτουργία του σχολείου.
Πρόλαβα να απαθανατίσω τα μέλη του συνεργείου εν ώρα εργασίας και αποχώρησα αμέσως, προκειμένου να αποφύγω τις συνέπειες του σκευάσματος, αν και ένα τσούξιμο στα μάτια και το λαιμό το αισθάνθηκα!
Η απολύμανση πραγματοποιείται κυρίως για την εξόντωση των παθογόνων μικροοργανισμών με σκοπό την αποφυγή λοιμώξεων και ασθενειών. Επίσης, γίνεται για τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και κατ' επέκταση υγείας. 
Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, θέτοντας ως προτεραιότητα την υγεία των δημοτών, για μία ακόμη χρονιά προγραμμάτισε την απολύμανση των σχολικών κτηρίων του Δήμου μας. Ενημερωτικά αναφέρω, απευθυνόμενος στους κακόπιστους και μίζερους επικριτές πανταχόθεν, πως η απολύμανση των διδακτηρίων είναι μία διαδικασία που θα πρέπει να πραγματοποιείται όλο το χρόνο. Η ιδανική δε εποχή για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των μικροβίων,  κατά την άποψη των ειδικών, είναι η χρονική περίοδος από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου.

Η όλη επιχείρηση της απολύμανσης, πραγματοποιήθηκε υπό τη συνεχή επίβλεψη του προέδρου της  σχολικής επιτροπής και αντιδημάρχου, Τιμολέοντα Ζέζου και είναι ακόμη σε εξέλιξη!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: