ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Μητσοτάκης: Η νέα γενιά πρέπει να μείνει στη χώρα για να την κάνει καλύτερη


κ. πρόεδρε, όμορφες και καθαρές κουβέντες, αλλά ποιος υπουργός σας θα τις υιοθετήσει και θα τις εφαρμόσει; Τα λέω και τα γράφω, γιατί οι υπουργοί παιδείας επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας δημιουργούσαν και δεν έλυναν προβλήματα!
Το νου σας, λοιπόν...
Με εξαιρετική τιμή 
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος

«Η σημαντικότερη μεταρρύθμιση που έχουμε ανάγκη στην εκπαίδευση είναι να δοθεί μεγαλύτερη αυτονομία στα σχολεία μας» ανέφερε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο Facebook για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
«Κάθε παιδί που ξεκινά σήμερα το σχολείο, είτε δίνει πανελλήνιες, είτε πάει πρώτη δημοτικού, έχει γεννηθεί από το 2000 και μετά. Γι' αυτήν τη γενιά, που μεγάλωσε μέσα στην κρίση, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να αποκτήσει ισχυρά εφόδια για να προχωρήσει στη ζωή της. Να μείνει στη χώρα μας και να την κάνει καλύτερη» διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. ευχόμενος «καλή σχολική χρονιά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: