ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Σκουρλέτης σκέπτεται για παράταση της θητείας των δημοτικών αρχών!



Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 196η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην πόλη της Τρίπολης.
Ο υπουργός έφθασε στο Δημαρχείο Τρίπολης στις 17:00 το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Δημήτρη Παυλή. Ακολούθησε σύσκεψη η οποία κράτησε περίπου δύο ώρες με τους δημάρχους Μεγαλόπολης Δ. Παπαδόπουλο, Κυνουρίας  Χ. Λυσίκατο και Γορτυνίας Γ. Γιαννόπουλο και εκπροσώπους τοπικής αυτοδιοίκησης της Αρκαδίας.
Μετά το τέλος της συνάντησης  ο υπουργός δήλωσε ότι,  «οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι προσδιορισμένο το πότε θα γίνουν, δηλαδή στο το τέλος της θητείας. Όμως, εκείνο το οποίο έχουμε ως σκέψη, είναι να αποσυνδεθούν από τις ευρωεκλογές. Κατά συνέπεια, από τη στιγμή που κάτι τέτοιο θα γίνει νόμος του κράτους, τότε θα πάμε κάποιους μήνες πιο πέρα τις αυτοδιοικητικές εκλογές».
Σε ό,τι αφορά το εκλογικό σύστημα των αυτοδιοικητικών εκλογών, σημείωσε ότι η κυβερνητική πρόταση παραμένει ίδια, «δηλαδή η καθιέρωση της απλής αναλογικής, ενός γνήσιου αντιπροσωπευτικού συστήματος, το οποίο δεν θα αλλοιώνει τους τοπικούς συσχετισμούς».
Σήμερα Κυριακή, 24 του μήνα, θα παρευρεθεί στη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου, στην κατάθεση στεφάνου απ’ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο άγαλμα του Θ. Κολοκοτρώνη, στην παρέλαση και στα εγκαίνια εικαστικής έκθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: