ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Και ο Λαζόπουλος κατά του Ποταμιού και του Σταύρου Θεοδωράκη!


Ο ανοιχτός πόλεμος που έχει ξεκινήσει ο Λάκης Λαζόπουλος στον Σταύρο Θεοδωράκη πήρε από χθες Μ. Σάββατο νέα τροπή, καθώς ο αρχηγός του Ποταμιού αποφάσισε να σηκώσει, για πρώτη φορά, το γάντι και να του απαντήσει. Τον κατηγόρησε ότι δεν κάνει πλέον σάτιρα, αλλά πολιτική προπαγάνδα και, μάλιστα, χοντροκομένη.

Την ίδια στιγμή ο δημοφιλής ηθοποιός, ακόμα και στην επιστολή με την οποία έλεγε όχι στην πρόταση Τσίπρα για το ευρωψηφοδέλτιο, έβρισκε την ευκαιρία να του επιτεθεί ξανά, χωρίς να τον κατονομάσει.

«Το εγχώριο σύστημα», γράφει στην επιστολή, «πανικόβλητο απ’ την κατάσταση, τρέχει μ’ ένα σακίδιο στον ώμο να προλάβει την ανατροπή της κατάστασης».

Είναι προφανές ότι ενώ αρνήθηκε να σπάσει τα ακριβά επαγγελματικά του συμβόλαια και, να θέσει υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή, παραμένει δίπλα στον ΣΥΡΙΖΑ και χτυπάει το Ποτάμι, θεωρώντας ότι του κόβει ποσοστά.

Ακριβώς σ’ αυτό το σημείο επέλεξε να τον πλήξει ο Σταύρος Θεοδωράκης, με τη φράση «Ο Λαζόπουλος δεν κάνει πια σάτιρα. Κάνει πολιτική προπαγάνδα και, μάλλον, χοντροκομμένη».

Ένα φαίνεται βέβαιο: Θα υπάρξουν πολλά επεισόδια σ’ αυτή τη μάχη…

«Όχι» Λαζόπουλου στην πρόσκληση Τσίπρα

Τελικά, ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφού το σκέφτηκε αρκετές μέρες και συνυπολόγισε τις υποχρεώσεις του, αποφάσισε να πει «όχι» -αν και δεν απέκλεισε κάποιας μορφής σύμπλεύσή του με το κόμμα, σε άλλη στιγμή στο μέλλον. Στις βουλευτικές εκλογές, ίσως;

Σε επιστολή που έστειλε στην Αυγή αναφέρει: «Ξέρω ότι, τούτη την ώρα, πας μη εγκάθετος χρήσιμος για τη χώρα. Είναι, όμως, τόσες πολλές οι υποχρεώσεις που έχω αναλάβει, που είναι αδύνατο να τις βάλω στην άκρη και να ανταποκριθώ στην πρόσκληση αυτή. Επιτρέψτε μου, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, να δηλώσω την αδυναμία μου να θέσω τις όποιες δυνάμεις μου στην υπηρεσία της χώρας μας, συνεχίζοντας να υπηρετώ αυτά που χρόνια υπηρετώ: τα της τέχνης μου».
aiXmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: