ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Tην Παρασκευή 4 Απριλίου, οι Διευθυντές/ντριες και οι προϊστάμενοι, ΚΛΕΙΝΟΥΝ τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία

Συνάδελφοι,
Η προγραμματισμένη από την Ομοσπονδία μας απεργία της Παρασκευής, έχει χαρακτήρα εμβληματικό, είναι καθοριστικής σημασίας και αξίας στη σημερινή συγκυρία και, ρυθμιστική των εξελίξεων.
Ως εκ τούτου, η συμμετοχή μας επιβάλλεται να είναι καθολική και η καθολικότητά της μεταφρασμένη σε υψηλά ποσοστά - μιας και οι κυβερνώντες μόνο ως αριθμούς μάς αντιμετωπίζουν και μας χρησιμοποιούν - και να αποτελέσει "γροθιά στο στομάχι" για την κυβέρνηση, αλλά και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που τηρεί σιγή ιθχύος για το θέμα της αξιολόγησης.

Συνάδελφοι, 
Με απόλυτο σεβασμό στα πάσης φύσεως προβλήματα έκαστου εξ ημών/υμών, την Παρασκευή πρέπει με τη στάση μας να στείλουμε "κάθε κατεργάρη στον πάγκο του". Ουδείς ρίψασπις.

ΥΓ. Το ιδανικό θα ήταν σε αυτήν την απεργία, να είχαμε δίπλα μας και τους/τις αξιότιμους/ες συναδέλφους Σχολικούς Συμβούλους, που είναι σαρξ εκ της σαρκός μας και σύμφωνα με το ΠΔ, ως αξιολογητές, θα επωμισθούν όλο το βάρος της ευθύνης για την εφαρμογή και υλοποίηση τόσο της αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου σχολικής μονάδας (ΑΕΕ) όσο και της αξιολόγησης του εκπαιδευτικού ως μονάδα.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: