ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Δημ. Κουτσούμπας: «Καμία στήριξη στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στον β' γύρο»



Ο Γενικός Γραμματέας τής Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, αποκλείει κάθε περίπτωση στήριξής τού Κόμματός του στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., στον β' γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, μιλώντας στη Real News, απαντώντας, χαρακτηριστικά:

«Φανταστείτε να είχαμε ψηφίσει τον Καμίνη στην Αθήνα ή τον Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη, που ως "Αριστεροί", ακολούθησαν κατά γράμμα την ίδια αντιλαϊκή φορομπηχτική πολιτική των "Δεξιών" συναδέλφων τους...».

Μάλιστα, χρησιμοποιεί στίχους γνωστού τραγουδιού - «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» - απαντώντας στην θέση τού Προέδρου τού ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξη Τσίπρα, πως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα στηρίξει υποψηφίους τού ΚΚΕ, σε περιπτώσεις που το Κόμμα του δεν θα έχει δικούς του υποψηφίους, στον β' γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: