ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Επιμορφωτική ημερίδα για τους εκπαιδευτικούς της παράλληλης στήριξης


Ο Σχολικός Σύμβουλος ΕΑΕ της 14ης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
προσκαλεί

Στα πλαίσια του «Προγράμματος εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» στους Άξονες Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», την έγκριση των εντολών μετακίνησης των εκπαιδευτικών της Παράλληλης Στήριξης/Συνεκπαίδευσης (Προσχολικής, Δημοτικής και Β/θμιας Εκπ/σης), για τη συμμετοχή τους στην πρώτη (1η) ημερίδα επιμόρφωσης με την ενιαία Ομάδα εργασίας Επιμόρφωσης των νομών Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς και Φλώρινας Γ΄ Φάσης και διαρκούς Υποστήριξης των εκπαιδευτικών, την Τετάρτη 09 Απριλίου 2014 (από 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.), στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης (ημιώροφος, Ν.Πλακοπίτη και Ζαφειράκη 4). Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι υποχρεωτική και η απουσία τους από τη σχολική μονάδα θεωρείται δικαιολογημένη με υπηρεσιακή άδεια.

 ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
*Οι συνάδελφοι που θα μετακινηθούν στην Κοζάνη, δικαιούνται οδοιπορικά έξοδα εφόσον συμπληρώσουν σχετική κατάσταση με τα ατομικά τους στοιχεία.
Το έντυπο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: