ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Τσίπρας: Σύντομα κλείνουν όλα τα μέτωπα

Κυβερνάτε χωρίς πυξίδα!
κ. πρωθυπουργέ, άντε, ο Μητσοτάκης διέπεται από Θατσερικές κατευθύνσεις, εσύ και η παρέα σου τι κατεύθυνση έχετε; 

ethnos.gr
Την εκτίμησή του ότι πολύ σύντομα θα κλείσουν όλες οι προκλήσεις (αξιολόγηση, χρέος, προσφυγικό) διατυπώνει ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην «Αυγή της Κυριακής». Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Τσίπρας επιτίθεται στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο κατηγορεί ότι διέπεται από «θατσερικές κατευθύνσεις».
Αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση ο πρωθυπουργός καλεί τους θεσμούς «να πάψουν να κωλυσιεργούν... διαφωνώντας μεταξύ τους» και επαναλαμβάνει τη δέσμευσή του ότι δεν θα γίνει «καμία μείωση στις συντάξεις».

Σχετικά με τις αγροτικές κινητοποιήσεις, ο πρωθυπουργός αναγνωρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι καλλιεργητές γης, και τους απευθύνει ξανά πρόσκληση σε διάλογο, ώστε «να διασφαλιστούν σοβαρές βελτιώσεις».

Ο πρωθυπουργός στηλιτεύει την «απελπισμένη προσπάθεια», όπως λέει, ευρύτερων κύκλων να ξαναζεστάνουν το σενάριο της «αριστερής παρένθεσης», με ακατάσχετη εκλογολογία και υποκίνηση του κοινωνικού αυτοματισμού.

Στη συνέντευξη (τμήμα της οποίας προδημοσιεύεται στον ιστότοπο της Αυγής), ο κ. Τσίπρας ασκεί οξεία κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο κατηγορεί για «θατσερικές κατευθύνσεις» και «ταξικό μίσος», δηλώνοντας ότι «θα τον φέρνουμε όσο το δυνατόν συχνότερα στη Βουλή», προκειμένου να δημοσιοποιεί στον ελληνικό λαό τις θέσεις του αυτές.

Σχετικά με το Προσφυγικό, ο πρωθυπουργός σημειώνει ότι κλειδί βρίσκεται στην πλευρά της Τουρκίας, και εξηγεί ότι η Ελλάδα δέχθηκε την εμπλοκή του ΝΑΤΟ, με ταυτόχρονη διασφάλιση σεβασμού των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Όσον αφορά στο Κυπριακό, ο κ. Τσίπρας εκτιμά ότι η προοπτική μίας δίκαιης και βιώσιμης λύσης «είναι πιο κοντά παρά ποτέ, ακριβώς γιατί και οι δύο κοινότητες έχουν την αυτή βούληση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: