ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Σημεία και τέρατα συμβαίνουν, κατά Λαφαζάνη


Επίθεση κατά της κυβέρνησης, για τις τηλεοπτικές άδειες, εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Συμβαίνουν σημεία και τέρατα, αυτά που προωθεί η κυβέρνηση για τηλεοπτικό τοπίο δεν έχουν καμία σχέση με τις ιστορικές δεσμεύσεις και τις διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, μιλώντας στο «Ε».

Ο κ. Λαφαζάνης μάλιστα αναφέρθηκε σε «μεταλλαγμένη κυβέρνηση που αυθαιρετεί, θέλει να αντικαταστήσει την παλιά διαπλοκή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με την δική της». «Τώρα θα έρθει η αδιάφθορη διαπλοκή των κυρίων Τσίπρα και Παππά, αυτά είναι αθλιότητες», πρόσθεσε.

Ακόμη, ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει πως προκύπτει ο αριθμός «4» για τα τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας.«Δεν είναι δυνατόν αυτό να το αποφασίσει οποιαδήποτε κυβέρνηση μονομερώς, ή η οποιαδήποτε περιστασιακή πλειοψηφία στην Βουλή», τόνισε, προσθέτοντας ότι μια τέτοια απόφαση θα πρέπει να έχει αντιπροσωπευτικότητα και ευρύτερη συναίνεση.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: