ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

O Βερναρδάκης "τρέχει" και δεν "φθάνει" για Ολυμπιακό και Μαρινάκη!

κ. υπουργέ, τρέξε τώρα να τα "μπαλώσεις"! Όμως δεν συμμαζεύονται τα ασυμμάζευτα...
Σας φταίει η δεξιά, το ΚΚΕ, η αριστερά και από χθες ο Ολυμπιακός με τον Μαρινάκη! Οι μόνοι, μάλλον, που δεν φταίνε είναι η κυβέρνηση και ο Λεβέντης...
Συγγνώμη, αλλά το έχετε "χαμένο", όπως λέει και ο λαός.

Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης στην εκδήλωση που έγινε το Σάββατο στην Καλαμάτα για τον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε μεγαλοεπιχειρηματίες που διαθέτουν μαύρο χρήμα στα μίντια και στο ποδόσφαιρο. Την ώρα της τοποθέτησης χτύπησε το τηλέφωνο ενός παρευρισκόμενου, το οποίο είχε ως ringtone τον ύμνο του Ολυμπιακού. Αμέσως ο αναπληρωτής υπουργός σχολίασε: «Ακούσαμε τον ύμνο του Μαρινάκη, η τυπικότατη περίπτωση εν πολλοίς στο ποδόσφαιρο και σε μια ΠΑΕ μαύρου χρήματος που εκτρέπεται από άλλες δραστηριότητες, οριζόντιες και μη».
Και μπορεί αργότερα ο ίδιος να επιχείρησε να διαψεύσει ότι έγινε κάτι τέτοιο και ότι όσα του αποδόθηκαν ότι ήταν συρραφή των λόγων του, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο να μιλά για διαπλοκή αναφερόμενος στον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη! Ήδη η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έχει αντιδράσει και απειλεί με προσφυγή στα δικαστήρια.

 Συγκεκριμένα, ο κ. Βερναρδάκης, ανέφερε τα εξής:
«Γίνεται μια συρραφή άσχετων στιγμών. Κατ' αρχήν δεν μίλησα ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον κ. Μαρινάκη. Για κανένα δεν μίλησα ονομαστικά. Πράγματι συνέβη ένα περιστατικό, όπου χτύπησε ένα κινητό με τον ύμνο του Ολυμπιακού στην διάρκεια της εκδήλωσης, αλλά δεν ειπώθηκαν τέτοια πράγματα. Αυτό όμως που είπα εν γένει, είναι ότι στην περίπτωση των Μέσων Ενημέρωσης, όπως και στην περίπτωση των ΠΑΕ, σε γενικές γραμμές, χωρίς να αναφερθώ σε ονόματα και συγκεκριμένες ομάδες, πράγματι έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ότι στην ουσία εκβάλλεται προϊόν δραστηριοτήτων, που πολλές φορές είναι και έκνομο. Αυτό είπα και αυτή είναι η άποψή μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: