ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

FAZ: Νέο πακέτο λιτότητας για την Ελλάδα


Ο γερμανικός Τύπος αναπαράγει την είδηση της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου από την ελληνική Βουλή για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης. Η Frankfurter Allgemeine Zeitung κάνει λόγο για «νέο πακέτο λιτότητας για την Ελλάδα», επισημαίνοντας ότι στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι «να ανοίξει τον δρόμο για την εκταμίευση της τελευταίας δανειακής δόσης».

Σύμφωνα με την Deutsche Welle, η εφημερίδα της Φρανκφούρτης γράφει μεταξύ άλλων ότι στα μέτρα που περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο «συγκαταλέγονται περικοπές συντάξεων, μείωση του αφορολόγητου ορίου στα εισοδήματα και μια νέα βάση υπολογισμού για τον φόρο ακινήτων».

Η FAZ παραπέμπει στο προσεχές Eurogroup της 21ης Ιουνίου και σημειώνει ότι «λέγεται πως η Ελλάδα πρόκειται να λάβει ακόμη ένα ποσό δανείου ύψους 10 έως 15 δισ. ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: