ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Βουλή: Ερώτηση βουλευτή για τον άμεσο προγραμματισμό της δεύτερης δόσης εμβολιασμών εκπαιδευτικών...

Γιος εκπαιδευτικών ο ίδιος, ευλόγως ανησυχεί και προβληματίζεται... 


Ερώτηση προς τους Υπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υγείας και Επικρατείας & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κατέθεσε ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης, με την οποία ζητάει τον άμεσο προγραμματισμό της δεύτερης δόσης εμβολιασμών εκπαιδευτικών ήδη εμβολιασμένων με την πρώτη δόση, με τη διαδικασία των αδιάθετων εμβολίων. 
Ο κ. Σπανάκης αναφέρει πως «αποτελεί θετικό βήμα η έναρξη του εμβολιασμού των εκπαιδευτικών από τα αδιάθετα εμβόλια», όμως, «έχει παρατηρηθεί αδυναμία εξεύρεσης ημερομηνίας για τη δεύτερη δόση μέσα από την πλατφόρμα» και «υπάρχει ο κίνδυνος το υφιστάμενο σύστημα να μην μπορέσει να ανταποκριθεί εγκαίρως στις προθεσμίες εμβολιασμού της δεύτερης δόσης».
Για τους παραπάνω λόγους ρωτάει τους αρμόδιους Υπουργούς σε ποιες ενέργειες προτίθενται να προχωρήσουν άμεσα προκειμένου να προγραμματιστεί εγκαίρως η δεύτερη δόση των ήδη εμβολιασμένων με την πρώτη δόση εκπαιδευτικών και να μην υπάρξει κίνδυνος να χαθεί η προθεσμία εντός της οποίας πρέπει να πραγματοποιηθεί η δεύτερη δόση.
Ακολουθεί η Ερώτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια: