ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Άργος Ορεστικό: Νωρίτερα από κάθε προηγούμενη σχολική χρονιά, τα σχολικά βιβλία για το σχολικό έτος 2021-2022, έφθασαν στα άδεια σχολεία μας...

Είπαμε κυρία υπουργέ, να έρχονται τα βιβλία εγκαίρως αλλά όχι και στα μέσα Απριλίου! Ελλείψει αποθηκών και βοηθητικών χώρων, πού θα τα αποθηκεύσουμε!!
Εμείς, βέβαια, το χαβά μας... και στα άσχημα αλλά και στα καλά, θα βρούμε κάτι για να γκρινιάζουμε!!!

Εδώ, πάντα 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού
Την Τρίτη 20 του Απρίλη και στις 3 το μεσημέρι, φορτηγό Κοζανίτικης μεταφορικής εταιρείας, ξεφόρτωσε παλέτες και κιβώτια με σχολικά βιβλία για τα Δημοτικά ευθύνης του κέντρου διανομής* του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού.

Το αδιαχώρητο!

Σήμερα 21η Απριλίου και 8:30 το πρωί, κατέφθασε το γερανοφόρο φορτηγό του Δήμου Άργους Ορεστικού  προκειμένου να μεταφορτωθούν για να διανεμηθούν στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας.
Ως Διευθυντής και υπεύθυνος του κέντρου διανομής βιβλίων, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο επιχειρήσεων και καθημερινότητας του Δήμου μας, Κωνσταντίνο Καράτζιο, καθώς και τους έμπειρους και αποτελεσματικούς υπαλλήλους, Πασχάλη Ρορόπουλο και Αργύριο Φωτιάδη, για την άμεση και έγκαιρη μεταφορά των βιβλίων στο φυσικό τους χώρο.

Όπως έχει αποδείξει σε πολλές τέτοιες περιπτώσεις, ο Δήμος Άργους Ορεστικού, δρα ακαριαία, γιατί έτσι εκλαμβάνει το χρέος του απέναντι στους Δημότες του.
Κατά γενική ομολογία η σημερινή Δημοτική Αρχή από την πρώτη μέρα της θητείας της, δείχνει μία ασυνήθιστη ευαισθησία και υπευθυνότητα σε θέματα παιδείας και εκπαίδευσης, με την καθημερινή αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη προς εκπαιδευτικούς και εκπαιδευόμενους.


*Μέχρι το 2011, οι δάσκαλοι των σχολικών μονάδων του Άργους Ορεστικού και περιχώρων μεταβαίναμε στην Καστοριά, φορτώναμε τα βιβλία στα αυτοκίνητά μας και τα μεταφέραμε στα σχολειά μας!
Αυτή τη δυσλειτουργία προσπαθήσαμε με τον τότε Διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καστοριάς συνάδελφο Γεώργιο Μασλάρη, να διευθετήσουμε με τη δημιουργία ενός κέντρου διανομής στη συμπρωτεύουσα του ακριτικού νομού μας. Αρχικά, υπήρξε μία δυσκολία για το ποιο σχολείο θα αναλάβει αυτήν την υποχρέωση, με τους Διευθυντές να προβάλλουν διάφορα προσκόμματα...
Μπροστά, λοιπόν, στον ορατό κίνδυνο να μην ευοδωθεί το σχέδιό μας, δέχθηκα τελικά προς όφελος όλων μας να δημιουργηθεί ένα νέο κέντρο διανομής και αποθήκευσης σχολικών βιβλίων στο διδακτήριο του 4ου Δημοτικού Σχολείου, παρά τη δραματική έλλειψη αποθηκευτικών χώρων, δίνοντας έτσι, λύση σ' ένα χρόνιο πρόβλημα, που ταλαιπωρούσε τους εκπαιδευτικούς εννιά δημοτικών σχολείων.
Με την Ανάσταση του Κυρίου να αναστηθεί και η κανονικότητά μας!
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: