ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Πίνακας οργανικών κενών Γενικής και Ειδικής Αγωγής-Υποβολή δηλώσεων προτίμησης για οριστική τοποθέτηση ή βελτίωση θέσης εντός ΠΥΣΠΕ Καστοριάς

Το οργανικό κενό του Δημοτικού Σχολείου Επταχωρίου με 12 μόρια συνεχίζει να υφίσταται! Το εν λόγω σχολείο είναι εκτός λειτουργίας εδώ και δέκα χρόνια...

Πηγή: dipe.kas.sch.gr
Θέμα: “Ανάρτηση οργανικών κενών και πρόσκληση εκπαιδευτικών Γενικής Αγωγής της Δ.Π.Ε. Καστοριάς για υποβολή δηλώσεων προτίμησης για οριστική τοποθέτηση/βελτίωση θέσης”

 Το ΠΥΣΠΕ Καστοριάς, σε συνέχεια της με αρ. 02/21-04-2021 πράξης του, 
Κ Α Λ Ε Ι 
1. Τους εκπαιδευτικούς Γενικής Αγωγής (κλάδου ΠΕ70 Δασκάλων, ΠΕ60 Νηπιαγωγών, ΠΕ05 Γαλλικής Γλώσσας, ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας, ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής) που υπέβαλαν αντίστοιχη αρχική αίτηση για οριστική τοποθέτηση ή βελτίωση θέσης, κατά τη διάρκεια υποβολής αιτήσεων μετάθεσης σύμφωνα με την Α.Π. 149629/Ε2/03-11-2020 εγκύκλιο μεταθέσεων εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης. 

2. Τους εκπαιδευτικούς που μετατέθηκαν από άλλες περιοχές στο ΠΥΣΠΕ Καστοριάς: Να δηλώσουν μέχρι 20 σχολικές μονάδες όπου επιθυμούν να μετατεθούν/τοποθετηθούν οριστικά, μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr). Μεταξύ των 20 σχολικών μονάδων, οι εκπαιδευτικοί δύνανται να δηλώσουν και σχολικές μονάδες των συνημμένων πινάκων με μηδέν (00) οργανικά κενά, καθώς ενδέχεται κατά τη διαδικασία των τοποθετήσεων να προκύψει οργανικό κενό από τους αιτουμένους μετάθεση εντός (βελτίωση θέσης) εκπαιδευτικούς. Επισημαίνεται ότι δεν υπάρχουν οργανικά κενά των κλάδων ΠΕ07. ΠΕ08 και ΠΕ91.01. 

Η δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων για οριστική τοποθέτηση/βελτίωση θέσης θα γίνει αποκλειστικά μέσω του OnlineΣυστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων https://teachers.minedu.gov.gr, από σήμερα 21-04-2021 έως και την Τρίτη 27-04-2021 και ώρα 12:00 μ.μ. ακριβώς. 
 Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική. 
Εκπρόθεσμες δηλώσεις ή ενστάσεις σχετικές με συμπλήρωση προτιμήσεων δεν θα γίνονται δεκτές. Η είσοδος στο ηλεκτρονικό σύστημα επιτυγχάνεται με τους προσωπικούς κωδικούς του Σχολικού Δικτύου (sch.gr). Με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών σχολικών μονάδων και των Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων παρακαλούνται να λάβουν γνώση όλοι οι υπηρετούντες εκπαιδευτικοί στη μονάδα τους, καθώς και οι εκπαιδευτικοί που απουσιάζουν για οποιονδήποτε λόγο. 
Πληροφ.: Αγγελική Ματούση 
Tηλ. :24670 55259 
Email: mail@dipe.kas.sch.gr
Ο Διευθυντήςτης Δ.Π.Ε. Καστοριάς 
Αναστάσιος Ξανθόπουλος

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 2021

Δ.Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΕ70 ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΚΕΝΑ

1ο Δ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

2

5ο Δ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

2

6ο Δ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

7ο Δ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

2

Δ.Σ. ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ

1

Δ.Σ. ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

2

Δ.Σ. ΚΟΡΗΣΟΥ

1

Δ.Σ. ΤΟΙΧΙΟΥ

1

2ο Δ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

3

3ο Δ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

2

4ο  Δ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

1

Δ.Σ. ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ

4

1ο Δ.Σ. ΜΑΝΙΑΚΩΝ

3

2ο Δ.Σ. ΜΑΝΙΑΚΩΝ

3

Δ.Σ. ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

1

Δ.Σ. ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ

2

Δ.Σ. ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ

4

Δ.Σ. ΔΙΠΟΤΑΜΙΑΣ

2

Δ.Σ. ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟΥ

1

Δ.Σ. Ν.ΟΙΚΙΣΜΟΥ

1

Δ.Σ. ΟΙΝΟΗΣ

2

Δ.Σ. ΕΠΤΑΧΩΡΙΟΥ

1

ΣΥΝΟΛΟ

42

 ΠΕ60 ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΚΕΝΑ

1ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

3ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

5ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

6ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

12ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΡΗΣΟΥ

1

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ

1

1o  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

1

2o  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

1

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ

1

3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΝΙΑΚΩΝ

1

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ

1

ΣΥΝΟΛΟ

12

 ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΚΕΝΑ

 Δ.Σ. ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

1

ΣΥΝΟΛΟ

1

 ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΚΕΝΑ

1Ο  Δ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

3ο   Δ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

ΣΥΝΟΛΟ

2

 ΠΕ11 ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΚΕΝΑ

2ο Δ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

2

6ο Δ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

ΣΥΝΟΛΟ

3

  ΠΕ79 ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Δ.Σ.

ΚΕΝΑ

1ο  Δ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ       

1

4ο   Δ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

2

5ο   Δ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ      

1

6ο    Δ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

7ο  Δ.Σ.  ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

9ο  Δ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ       

1

Δ.Σ. ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ     

1

1ο  Δ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

1

2ο  Δ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

1

3ο   Δ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

1

Δ.Σ. ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ       

1

1ο  Δ.Σ. ΜΑΝΙΑΚΩΝ       

1

Δ.Σ. ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

1

ΣΥΝΟΛΟ

14





Θέμα: “Ανάρτηση οργανικών κενών και πρόσκληση εκπαιδευτικών ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ της ΔΠΕ Καστοριάς για υποβολή δηλώσεων προτίμησης για οριστική τοποθέτηση/βελτίωση θέσης εκπαιδευτικών ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ της ΔΠΕ Καστοριάς”

Το ΠΥΣΠΕ Καστοριάς, σε συνέχεια της με αρ. 02/21-04-2021 πράξης του, 
Κ Α Λ Ε Ι 
τους εκπαιδευτικούς ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ της ΔΠΕ Καστοριάς:  που υπέβαλαν αντίστοιχη αρχική αίτηση για οριστική τοποθέτηση ή βελτίωση θέσης, κατά τη διάρκεια υποβολής αιτήσεων μετάθεσης, 
 που μετατέθηκαν από άλλες περιοχές στη ΔΠΕ Καστοριάς,  που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Καστοριάς, ύστερα από διορισμό. 
Να υποβάλλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση τοποθέτησης στην οποία θα αναγράφουν μέχρι και 20 σχολικές μονάδες όπου επιθυμούν να μετατεθούν/τοποθετηθούν οριστικά, από σήμερα 21-04-2021 έως και την Τρίτη 27-04-2021 και ώρα 12.00 μ.μ. ακριβώς. 

Η έντυπη δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων για οριστική τοποθέτηση/βελτίωση θέσης, θα υποβάλλεται συμπληρωμένη με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Α) Με αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο θα επισυνάπτεται η δήλωση τοποθέτησης συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη στο mail: tmprosopikou@dipe.kas.sch.gr 
B) Από τους ενδιαφερόμενους αυτοπροσώπως ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους στα γραφεία της Διεύθυνσης ΠΕ Καστοριάς, επί της οδού Καραολή 10-2 1ος όροφος.  Δια ζώσης εξυπηρέτηση κοινού γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού (Τηλέφωνο για ραντεβού: 2467055259). 
Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική. Εκπρόθεσμες δηλώσεις ή ενστάσεις σχετικές με συμπλήρωση προτιμήσεων δεν θα γίνονται δεκτές. 

Επισημαίνουμε ότι μεταξύ των 20 σχολικών μονάδων, οι εκπαιδευτικοί δύνανται να δηλώσουν και σχολικές μονάδες των συνημμένων πινάκων με μηδέν (0) οργανικά κενά, καθώς ενδέχεται κατά τη διαδικασία των τοποθετήσεων να προκύψει οργανικό κενό από τους αιτουμένους μετάθεση εντός (βελτίωση θέσης) εκπαιδευτικούς. 

Με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών σχολικών μονάδων και των Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων παρακαλούνται να λάβουν γνώση όλοι οι υπηρετούντες εκπαιδευτικοί στη μονάδα τους, καθώς και οι εκπαιδευτικοί που απουσιάζουν για οποιονδήποτε λόγο.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 2021

Δ.Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 ΠΕ70 ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

 

ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΚΕΝΑ

ΕΙΔΙΚΟ Δ. Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

4

1Ο Δ.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

2ο Δ.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

3ο Δ.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

5ο Δ.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

2

6ο Δ.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

9 Δ.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

10o Δ.Σ KAΣΤΟΡΙΑΣ

1

Δ.Σ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

1

Δ.Σ ΚΟΡΗΣΟΥ

1

1ο Δ.Σ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ (Θ.Χ.Π.Α)

1

2ο Δ.Σ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

1

Δ.Σ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ

1

Δ.Σ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

1

Δ.Σ ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟΥ

1

ΣΥΝΟΛΟ

19

 ΠΕ60 ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

 

ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΚΕΝΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ               

1

1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

1

ΣΥΝΟΛΟ

2





Δεν υπάρχουν σχόλια: