ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Πρωταπριλιάτικο η χθεσινή ανάρτησή μας: "Η περιφερειακή ενότητα Καστοριάς μετονομάζεται σε ΟΡΕΣΤΙΔΑ. Συγχωνεύονται οι Δήμοι Άργους Ορεστικού και Νεστορίου"!

Πρωταπριλιά χωρίς πρωταπριλιάτικο ψέμα!


 


Την πρώτη του Απρίλη είναι παγκόσμια συνήθεια να λένε ψέματα οι άνθρωποι και να ανταλλάσσουν μεταξύ τους ψευδείς ειδήσεις.

Τηρώντας την παράδοση ανακοινώσαμε χθες πως ο Νομός μας μετονομάζεται από Καστοριάς σε Ορεστίδος και ότι οι Δήμοι Νεστορίου και Άργους Ορεστικού συγχωνεύονται με την προσθήκη στον νέο διευρυμένο Δήμο του γειτονικού Δισπηλιού.

Βέβαια, πολλές φορές πίσω από τα ψέματα της πρωταπριλιάς κρύβονται μεγάλες αλήθειες, αλλά για την ώρα κάτι τέτοιο  δεν υφίσταται, αλλά δεν αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον... 
Ειλικρινά είναι αδιανόητο και παράλογο, που το 1997 o «Καποδίστριας» για ευνόητους λόγους απέκλεισε από το Δήμο μας το Δισπηλιό και το 2010 ο «Καλλικράτης» δεν προέβλεψε τη δημιουργία δύο Δήμων στο Νομό μας.
Λίμνη, Βίτσι και Γράμμος, είναι σημεία αναφοράς και ανάπτυξης για το Νομό μας και «κάποιοι» ήθελαν το Άργος Ορεστικό να είναι έξω από αυτές τις περιοχές. Αλήθεια, ποιος ζημιώνεται;
Σας εύχομαι καλό μήνα με υγεία, υπομονή και κουράγιο. Και μην ξεχνάμε, ο ιός είναι εδώ και παραμονεύει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: